2777
2789
تا باشه از این ضدحالا 😅

چرااا 

خودمو کشته بودم وصل شههههه نمیشددد یهو شده بوددد

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم پیام‌بده بگو این چرتو پرتا چیه پشت سرم میگین😂

به کی پیام بدم🥲 من یه بار پیج شخصی یارو رو پیدا کردم گفتم میشه یه چیزی بگم جوابم نداد حتی

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

ضد حال ک زیاده 

ولی همین دیروز کراشم کوله پشتی میخواسته از خواهرم گفتم میشه ب بهونه کوله پشتی با آبجیم برم بعد هشت ماه ببینمش 

اشغال پیام داد کوله پشتی پیدا کردم نمیخام🤣🤣😏

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒
ای جان رفیق بی کلک مادر 😂

💔😂

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
به هیچکس نباید کمک کرد هیچکس یه دستت درد نکنه خشک و خالی هم نمی کنه

🥲🥲اره اه خیلی رو مخه میخواستم پیامم پاک کنم نشد حس میکنم چون تشکر نکرد تو گروه ضایع شدم

از هر طرف که رفتم،جز وحشتم نیفزود...
🥲🥲اره اه خیلی رو مخه میخواستم پیامم پاک کنم نشد حس میکنم چون تشکر نکرد تو گروه ضایع شدم

پیام بده بگو منم قتطی کردم‌اصلا اینجوری نیست ی روش اشتباه دیگه بگو تا تو باشی دیگه دلت واسه کسی نسوزه🥺