با خوشحالی رفتم آزمایش تیرویید دادم خوشحال بودم تیروییدم خوب شده و از مریضی دارم بعد چند وقت راحت میشم فکر میکردم کم خونیم مال تیروییدمه ک رو رحمم اثر گذاشته ...نگو دیوار رحمم ضخیم شده ...گفتن اگر دفه بعد اومدی سونو واژینال دادی و بیش از حد ضخیم بود باید کورتاژ کنی غم عالم تو دلم ریخت چون بخاطر تیرویید افت قند دارم و بخاطر قاعدگیم کم خونی زیاد...خیلی عذابم....این بزرگترین صدحالی بود ک امسال خوردم سال قبلم وقتی فهمیدم بچم تو شکمم مرده ضد حال خوردم واقعا ضد حالی بالاتر از مرگ و سلامتی نیس الباقی همش چرت و پرته
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مامانم هی میگف این فیلم این فیلمو بزار ببینم گذاشتم تی وی گوشش زنگ خورد پاشد رف گفتم نمیای گف فداتشم ببخشید فردا😐😐😐😐😐😐😐
میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمیدانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...
عروس هلندی چن سالم رو تخم نشسته بود در ارامش کله صبح گربه وارد خونه شد از همونجا ب دهن گرفت ب ...
دقیقا درک میکنم من داداشم عروس هلندی داشت آنقدر دستی شده بود برده بودش بیرون گذاشته بودش رو شونش میوفته پرواز میکنه میره ی نفر میبرتش هر چی دنبالش گشت نتونست پیداش کنه ما هممون انگار ی چیزیو از دست داده بودیم
تو این زمونه اگه نفس میکشی باید شکر کنی واقعا جون انسان به یک تار مو بنده
واقعانم...باورم اینه و اعتقادم این شده ک بزرگترین نعمت سلامتیه ...من واس لحظه هایی ک حالم خوبه ک میتونم ظرفا خونمو بشورم یا کارمو بکنم خدا بسرشاهده ک چقد ذوق میکنم و شکر خدا..بعد میان اینجا تاپیک میزنن چجور خودمونو بکشیم..دیگ واس منی ک همه جور مشکلات داشتم از خانوادگی تا فقر تا مریضی تا مرگ بچم واقعا اینجور تاپیکا و تاپیکای شکست عشقی مادر شوهر خواهر شوهر مسخره اس
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن