2777
2789

خانمای عزیز من21سالمه و باردارم. مشکل خاصی ندارم دکتربهم استراحت مطلق داده میتونم کارای سبک بکنم اما مثل بقیه خانما باردار نه بهم گفت چون سنت پایینه امکانش هست خطرناک باشه. چون من19 سالگی ازدواج کردم 20سالگی تجربه سقط داشتم ودوباره تحت نظرپزشک باردارشدم. فرزند اولم هست

بنظرتون دکترمو عوض کنم؟! اخه خیلیارودیدم همسن من بودن مشکلی نداشتن اما این دکتربهم استراحت داده ازش استرس میگیرم انگار الکی نگرانم میکنه. من خودم حس میکنم مشکلی ندارم دلم میخواد پیاده روی کنم شکمم خیلی بزرگ شده. 😢میترسم اززایمانم که سخت بشه. شما بهم بگید دکتر عوض کنم بنظرتون؟؟ من خیلی کم تجربم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب سن نیست ب بدنت و سلامتیه رحمه  شایدباورت نشه همسایه ما ۱۳سالکی ازدواج کرد الان ۲۲سالشه چهارمیو حاملس انقدم از شوهرش کتک میخوره الان ۵ماهشه داره میره باغشون گوجه چینی و لوبیا هیچیشم نمیشه ماشالله بعد دختر عمه من ۳۰سالشه سقط میکنه

چند هفته ای منم پارسال یعنی ۲۲ سالگی باردار بودم ولی دکترم اینجوری نگفت

بهم گفت کل سه ماهه اولو شیاف پروژسترون بزنم گفت جلوگیری میکنه از سقط منم مشکلی نداشتم

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

بخاطر سقط بهت استراحت داده عزیزم 

نه منم ۱۹ عروسی کردم ۲۱ هم بچه دار شدم

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 
ن اتفاقا خیلی سن خوبیه دکترت شاید به خاطر سقطی ک قبلا داشتی بهت استراحت مطلق داده یا خدایی نکرده مشک ...

مشکلی ندارم دفعه پیش اصلا نمیدونستم حاملم یکهو خون ریزی کردم فهمیدم حامله بودم. 

خودم حس میکنم بدنم اونقدی الان قوی هست که  بچمو نگه دارم ولااقل پیاده روی رو بکنم