2777
2789

مارمولکی که خیلی وقته گم شده رو داره کیش یا همون پیشت میکنه که ازش دور شه.خاک تو سر من که شوهرم عرضه نداره مارمولک بکشه.چند وقته از ترس مارمولک خواب و خوراک ندارم‌.لطفا قبل ازدواج چک کنید شوهرتون بی عرضه نباشه.یکی نیست بگه بی عرضه خب اون دمپایی بکش توسر مارمولک قط نخاع بشه.مگه گربه ست داری با دمپایی میترسونیش.تف به شانس و اقبال.تازه گردن هم نمیگیره.میگم مارمولک درومده میگه نه

تو که عرضه داری چرا نمیکشی مارمولکه رو؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سطل بذار دم دست جایی دیدینش بذار روش بعد بندازینش بیرون.شاید اینجوری نترسه

وقتی سطل بندازی روش و سطل برداری که مارمولک همزمان داخلش نیست.باید با دمپایی کشته شه.در ضمن مارمولکه هم خیلی بزرگ بود

مارمولک کاریب عرضه نداره خیلیا چندششون میشه مثل شوهر خودم ک اصلااا ربطی ب بی عرضه گی نداره

چندششون نمیشه میترسن 😑😂😂

شوهر منم از مارمولک می‌ترسه ولی اگه ببینه تا نکشه ول کن نیست 

یبار اومد مارمولک بکشه مارمولکه دویید توی دست و پاش شوهرم جیغ زد و فرار کرد 😂😂😂

ازم قول گرف برا کسی تعریف نکنمممم😂😂😂😂😂😂

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

وقتی سطل بندازی روش و سطل برداری که مارمولک همزمان داخلش نیست.باید با دمپایی کشته شه.در ضمن مارمولکه ...

من با جارو برقی میگیرمشون

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

مارمولک ترس ندارد چندشی هست .بعضی آدما چندشی یا قوبیا دارن کشتن اون امکان کثیفی فرش یا کف رو دارد 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار