2777
2789
عنوان

وای امروز رفتم بیرون خرید بعدش...😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 57 پست
زنا که بدتر هستن ما رفتیم شهر شوهرم تازه ازدواج کرده بودیم سال اولم بود رفتیم بیرون بگردیم خخخخ رفتی ...

وای اره خدایی منم گاهی وقتا خیلی بابت این قضیه اذیت میشم گاهی وقتا میرم تو چشماشون نگاه میکنم که چرا دارن نگاه میکنن می‌خندن میگن وای ببخشید اشتباه شد اشتباه گرفتیم نمیدونم شبیه فلانی بود ...😏

درمانگر ذهن و روح😌💜
وای اره خدایی منم گاهی وقتا خیلی بابت این قضیه اذیت میشم گاهی وقتا میرم تو چشماشون نگاه میکنم که چرا ...

شوهرت رو نگاه میکنن😂

با افتخار6 مین کاربریمه🤭🤭نگا به تاریخ عصویت نکن قدمت دارم ☺️😌😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با شوهرم رفته بودم خرید ، جلو چشمم دختره داشت میرف تو چشم شوهرم از بس نگاش میکرد ، چقدر بی حیا شدن دخترا ... اومدین تو ماشین شوهرم بهم گف حالا تو زباد متوجه نشدی دختره قشنگ داشت آمار میداد بهم 

عین شترمرغ میمونن گردن بیصاحابشون یسره درحال چرخیدنه  مرضضض آلتای متحرک بدقیافه&n ...

😂😂😂😂😂👌👌👌

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

منم یه بار رفته بودم مانتو بگیرم

خانومه بچشو سپرده بود دست باباش مثلا ک بره مانتو پرو کنه

باباعه هم که حواسش ب همه بود الا بچش

اخرشم بچش افتاد اب میوه دستش بود ریخت رو زمین

گریه میکرد رفت گرفت زد بچه رو 

چقد بدم اومد ازش

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
منم با شوهرم رفته بودم خرید ، جلو چشمم دختره داشت میرف تو چشم شوهرم از بس نگاش میکرد ، چقدر بی حیا ش ...

آقا چجوری آمار میدن؟

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

😐😐😐اطراف شما اتاق پرو ندارع فروشگاه 😒

داره خیلیاشون دیگه گروهین می پوشن میان اینه بیرون در اتاق پروها قر میدن حتی شالم نیست سرشون 

مانتو تنگ و تونیک لخت راحت میخوای ادرس بدم برید ببینید

>*
منم با شوهرم رفته بودم خرید ، جلو چشمم دختره داشت میرف تو چشم شوهرم از بس نگاش میکرد ، چقدر بی حیا ش ...

اینا درآمدشون از زندگی اینو اونه مردای متاهلم که زودتر از مجردا خام میشن طعمه ی خوبین

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎