2777
2789
عنوان

وای امروز رفتم بیرون خرید بعدش...😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 57 پست

اینکه چیزی نیست دیروز باشوهرم بیرون رفتیم بعد شوهرم رفت نونوایی منتظر بودم بیاد ی خانومه باشوهرش بود بعد شوهرش انگار دوستش رو توخیابون دید و گرم صحبت باهاش شد بعد زنه ی مرده رو دید رو موتورش نشسته بود ازین موتور کوچیکا هستن جای باکش میره تاپایین ازونا داشت زنه رف جلو گف آقا من عاشق موتورم میشه سوارشم مرده هم گف آره بعد زنه گف شمابشین جلو من پشت سرت ازونور ک اومدن زنه جلو بود مرده پشت سرش دسته موتورو گرفته بود جلو شوهرشم ازموتور اومد پایین گفت وااااای رامین خیلی حال داد و از آقاهه تشکرکرد و رفت منم اینجوری شدم😳😳😳😳😳شوهرشو اگه چیپس کنن خوب میشه ی سیبزمینی ب تمام معنا بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا حالا ی حرف بزنی میگن مگه چه ربطی به خارج داره  ولی اونجا هم اینجوری نیست بازم ی حیایی ...

درسته بعضیا کلا میخوان بریزن بیرون خارج خارج گفتنشونم بهانه اس

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
وای جدی😑😐😲😯😨😨

آره بخدا یا ی سری دوتا پسر رو نیمکت توپارک نشسته بودن ی دختر اومد از جلوشون رد شه یهو واستاد دستش پشت سرش بود یهو اورد جلو پسره ی تفنگ آبپاش دستش بود گفت دستا بالا پسره گف نبرم بالا چی میشه دختره شروع کرد ب خیس کردن پسره.پسره عصبی شد پاشد گف میری یا از کردت پشیمونت کنم دختره هم خنده کنان رفت 

آره بخدا یا ی سری دوتا پسر رو نیمکت توپارک نشسته بودن ی دختر اومد از جلوشون رد شه یهو واستاد دستش پش ...

خاک عالم چشونه واقعا چشونه چقدر دخترا هول و بد شدن واقعا خجالت میکشم😑😐

درمانگر ذهن و روح😌💜
خاک عالم چشونه واقعا چشونه چقدر دخترا هول و بد شدن واقعا خجالت میکشم😑😐

ما اصالتا مشهدی هستیم چندوقتیه اومدیم شمال برای زندگی توخیابون ک میری عادی ترین تیپ دخترایی ک میببنی تاپ شلوارکه.ی لباسایی اینجا میپوشن ک بخدا من تو عروسی خجالت میکشم اینقد لباسم باز باشه وقتی باشوهرم میرم بیرون بشوخی میگه چشماتو درویش کنیا یا وقتی میریم دریا دخترم همش میگه مامان تو ک میگی هیچکی نباید دخترا رو لخت ببینه چرا این خانوما لختن😐