2777
2789
عنوان

وای امروز رفتم بیرون خرید بعدش...😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 57 پست
حالا خوب شور. ت و سوتین پرو نمیکنن

بزودی... در اینجور موارد ایرانیا اصلا عقب نمیمونن

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

وای ما اول های عقد رفتیم پاساژ دختره رسما از پشت سر اومده بود چسبیده بود ب ما هرجا میرفتیم میومد هرچی برمیگشتم پشت سرم نگاه نیکردم از رو نمیرفت اخرش از دست شوهرم گرفتم کشیدم بیرون رفتیم دیگه ولمون کرد. 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی ب بی حیایی داره خیلیا حجابو قبول ندارن

خوب وقتی یقت تا فرق سینه بازه داری شال عوض میکنی شوهر مردم روبه روته بر می کردی انتظار نداری که یارو به کفشت نگاه کنه 

دقیقا ربطی به حجاب مداره به حیا و شرف داره

>*

اتفاقا من دیشب داشتم سرهمین موضوع با شوهرم دعوا میکردم تا جاییکه عصبی شدم زدم چندتا زدم تو سرش .گفتم دفعه آخرت باشه بیرون میریم زنارو زل بزنی یا دخترارو .چون تواین ۴سال چند باری متوجه شدم ...دیگه دیشب تاب نیاوردم جلوی بچه ام زدمش

بزودی... در اینجور موارد ایرانیا اصلا عقب نمیمونن

والا حالا ی حرف بزنی میگن مگه چه ربطی به خارج داره 

ولی اونجا هم اینجوری نیست بازم ی حیایی دارن 

مسلمونم نیستن 

عفت و حیا هیچ ربطی به اینکه اعتقاد داشته باشی یا نه نداره ربطی هم به اسلام و مسلمونی ندارا

اتفاقا من دیشب داشتم سرهمین موضوع با شوهرم دعوا میکردم تا جاییکه عصبی شدم زدم چندتا زدم تو سرش .گفتم ...

کارت اشتباهه بیشتر انجام میده 

بخاطر همینه میگم حیا خوبه تو جامعه 

منم که زنم گاهی از هم جنسام تو خیابون تعجب میکنم و خیره میشم 

>*
باز خداروشکر زنه فهمیده مقصر شوهرشه بعضی خانما میوفتن به سر ما فک میکنن ما میخاییم شوهراشونو بدزدیم ...

دقیقا 

تو محل کار من دختر خانمهای مجرد سر به زیر و محترم خیلی زیادند 

یک‌آقای زن و بچه دار که سمت و تحصیلات پایینی داره دائم مشغول ارتباط گرفتن و خوش خدمتی به خانمهاست . حتی حبردارم ماشین دخترهای مجرد رو شسته و براشون گل و هدیه خریده که خانمها قبول نکردن و به حراست اعتراض کردن 

بعد شنیدم خانمش تو اتاق انتظار درددل میکرد اینجا سر شوهرم دعواست و دخترها نگاهش میکنن و مزاحمش میشن و هر روز از دستشون فرار میکنه میاد پیش من 

دلم میخواست برم‌نامه شکایت از مزاحمت و ابراز علاقه های شوهرش رو که همه امضا کرده بودیم از حراست بگیرم‌نشونش بدم