2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنهام هیچی می شینم تو حیاط نگاه میکنم گاهی میرم پارک به زن و شوهرها بچه ها خانواده ها که شام می برن تو پارک دور هم هستن با حسرت نگاه میکنم 

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
عزیزم شما همونی هستی که تنها زندگی میکنی و کارهای نظافتی میکنی؟

سلام عزیزم آره ولی امروز مریض شدم سرما خوردم دیروز رفتم حمام آب یخ بود باز الان گلوم درد می‌کنه 😔😔

سلام عزیزم آره ولی امروز مریض شدم سرما خوردم دیروز رفتم حمام آب یخ بود باز الان گلوم درد می‌کنه 😔😔

عزیزم شما خیلی سختی کشیدی و خانم قوی هستی ..‌ پدر و مادرتون در قید حیات نیستن ؟ که پیش اونا باشید 

عزیزم شما خیلی سختی کشیدی و خانم قوی هستی ..‌ پدر و مادرتون در قید حیات نیستن ؟ که پیش اونا باشید&nb ...

خیلی سختی میکشم این همه اجاره میدم یه آب گرم ندارم کلا پنج دقیقه آب گرم میاد،پدرم بچه بودم فوت کرده مادرم ازدواج کرده ناپدری دارم 

خیلی سختی میکشم این همه اجاره میدم یه آب گرم ندارم کلا پنج دقیقه آب گرم میاد،پدرم بچه بودم فوت کرده ...

خب جابجا شو . آب گرم نداری سخته ک الانم پاییز و زمستون در راهه . متولد ۷۰ هستی؟

[QUOTE=251752144]عزیزم شما خیلی سختی کشیدی و خانم قوی هستی ..‌ پدر و مادرتون در قید حیات نیستن ؟ که پیش اونا باشید&nb ...[/QUOTE

نه اونا شهرستانن میگن نیا اینجا ابرومون می‌ره دوبار طلاق گرفتی نمیخوان فامیل بفهمه،نمیشه جای برم،یکبار میخواستم برم خونه خواهرم گفت انقدر همه چی گرون شده آدم هرجا میخواد بره باید خرج خودشو ببره حالا من تو فکرم بود رفتم کادوپول ببرم ولی اینو گفت دیگه نرفتم 

آره عزیزم،ببینم یه آپارتمان پیدا میکنم آخه سی تومن پول پیش دادم بیست تومن هم دارم ولی دلم میخواست لباسشویی و تلویزیون بخرم اگه مجبور بشم میدم برای پول پیش خونه الان سی تومن دادم میگه سه تومن هم اجاره بده الان دو میلیون اجاره میدم 

[QUOTE=251752144]عزیزم شما خیلی سختی کشیدی و خانم قوی هستی ..‌ پدر و مادرتون در قید حیات نیستن ؟ که ...

ناراحت شدم   دنیا واسه بعضیا تلخه و سخته نمیدونم چرا . خودمم از روزی ک خودمو شناختم تو سختی و بدشانسی ام

زمستون با این آب سرد تو حیاط اول صبح خیلی دست و صورت شستن سخته حمام و دستشویی تو حیاطه با اشپزخونه

ناراحت شدم   دنیا واسه بعضیا تلخه و سخته نمیدونم چرا . خودمم از روزی ک خودمو شناختم تو سختی و ...

فکر نکنم دیگه رنگ خوشی رو ببینم بخدا دستام از آرنج و مچ دستم تیر می‌کشه حالا رفتم شیر خریدم گفتم شاید مال کلسیم باشه 😔