2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی چرا آخه عزیزم شوهرت خوب نیست؟ وضعش خوبه ؟

. وضعش خوبه منتها واسه من خسیس و بداخلاقه.. به حدی بی محبت و بداخلاق که دارم ب جدایی فکر میکنم. خودشم‌میگه من همینم‌ک هستم نمیخای برو

. وضعش خوبه منتها واسه من خسیس و بداخلاقه.. به حدی بی محبت و بداخلاق که دارم ب جدایی فکر میکنم. خودش ...

وای خدا آخه چرا کاش زبونش بگیری نکنه دعایی چیزی نوشتن براش من میگم خرش کن اگه می بینی درست شدنی نیست عمرتو نزار از الان جوونی افسردگی بگیری 

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
وای خدا آخه چرا کاش زبونش بگیری نکنه دعایی چیزی نوشتن براش من میگم خرش کن اگه می بینی درست شدنی نیست ...

افسردگی گرفتم ... دارو میخورم. انقد که تحقیر میکنه دعوا میکنه. منت میزاره. اصلا از خداشه من بزارم‌برم. هی میگه برو موندی چیکار

افسردگی گرفتم ... دارو میخورم. انقد که تحقیر میکنه دعوا میکنه. منت میزاره. اصلا از خداشه من بزارم‌بر ...

مهریتو بگیر برای چی خودتو اسیر مرد می‌کنی از خداش هم باشه منت هم باید بکشه 

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......