2777
2789
عنوان

جاری آی جاری😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 104 پست
این حسادت نیستا.  رسوم برا ایشون اجرا نشده ولی برل بعدی اره حق داره ناراحت شه

خب همسر ایشون باید این کارو انجام میداد که ندادن، الان برادرشوهر رفته خریده یعنی نباید برای خونش میخرید ؟

ببین خودتو    گول  نزن یا توجیح نکن  

شرایط چند سال پیش  فرق داره تا الان 

قبلا شرایط یه طور بود الان یه طوره 

این      ناراحتیت هم   کاملا پنهان کن  که ب محض اینکه  مطرحش کنی     همه میفهمن حسودی کردی  

به تخمت بگیر

بوی لیمو  میاد  ،  انگار قراره  از ته دل بخندیم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر از کجا بیاره اخه.مگه دختر خودش جهیزیه میخره که پسر بخره.نهایت کمک کنه.ولی اینکه کلا خودش بخره نی ...

شوهرمن قبلا کاریو میکرد ک الان برادرشوهرم‌انجام میده پیش پدرشون.بااین فرق ک شوهرم حقوق نمیگرفت برادرشوهرم حقوق میگیره و الان میگن اون با حقوق خودش خریده.

دخترم همه دنیامه🥰
بیخیال منم همینطوربودم خیلی فرق گذاشتندبین من وعروسی بعدیشون الان بعدچندین سال خودشون فهمیدندچیکارکر ...

پشیمون میشن اما حسرت یه چیزایی همیشه به دل ادم میمونه.من که با اینکه از خیلی رفتاراشون پشیمونن اما نتونستم ببخشم و فراموش کنم

پسر از کجا بیاره اخه.مگه دختر خودش جهیزیه میخره که پسر بخره.نهایت کمک کنه.ولی اینکه کلا خودش بخره نی ...

فرقی نداره بالاخره همه چیو به خواست خودش میخره دیگه انگار که پول خودشه

عزیزم سست بگیری سخت میخوری باید همون روزا سفت وسخت ازش میخاستی کوتاه اومدی الانم بگی میگن حسودی ولی بگوش شوهرت بزن.. خوشبختی به وسایل خونه نیست چه بسا شوهرت خوبیایی داره که برادرشوهرت نداره.. 

ناراحتیت ب این دلیله ک زیادی باهاشون قاطی شدی!ولشون کن و از الان هم توی هیچ مسائلشون نظر وحرف و صحبت ...

من ک همچیو مادرم پدرم بهترینشو خریدن فقط ازین ناراحتم ک جلو پدرمادرم واستادن گفتن ما رسم نداریمااا ولی الان قبل خاستگاری رفتن واس پسرشون خریدن

دخترم همه دنیامه🥰
اصلا برام‌وسایلا مهم نیست.یا مثلا منو پاگشا نکردن ولی از الان ب فکر اینن ک عروس جدیدو چطور پاگشا کنن ...

ببخشید من بیشتر شوهرت رو مقصر میدونم که کوتاه اومده.

برادر شوهرت معلومه از الان میخواد احترام همسرش رو حفظ کنه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

وای خدا تو زندگی دیگرانم دخالت می کنید شوهرش خریده یعنی شوهرش باید بیاد بگه چون شوهرتو نخریده منم برای زنم نخرم چه حرافیی می زنید توروخدا

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون