2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا زنشو ول کرد

439 بازدید | 19 پست

آقای دکتری تو بیمارستانمون با خانم دکتری از زمان جوانی بودن البته هنوزم جوونن الان سی هستن از بیست باهمن 

سالها سفر خاطره کسب وکار مشترک و کلینیک و ... 

باهم خارج رفتن و...

حالا بعد این همه رابطع آقا دم رفتن از ایران 

عشق اولش که یه دختر ساده مظلوم بود دیده و دختر همکار من تو بخش مامایی 

و رفته به اون پیشنهاد داده 

اونم قبول کرد زنشو راحت طلاق داد با اون زن داره میره 

چرا یه مرد اینکارو میکنه 

این دختر مامایی هیچی نداره نه جایگاه اجتماعی نه پول نه زیبایی نه کمالات تحصیلات اون خانم دکتر و نه اقتصاد دان 

درعجبم واقعا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مامایی هست جایگاه اجتماعی نداره؟ 

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

الان ما فقط ظاهر زندگیشونو میدونیم ،مگه میدونیم چه زندگی ای رو پشت سر گذاشتن ؟ قطعا یه زندگی بی مشکل ...

نمیدونم واقعا با خانم دکتر صمیمی هستم از اخرین بار که صحبت کردیم چیزی نگذشته 

و تازه از سفر با همسرشون برگشتن 

نمیدونم واقعا با خانم دکتر صمیمی هستم از اخرین بار که صحبت کردیم چیزی نگذشته و تازه از سفر با همسرشو ...

یه چیزی که بین مردا هست متاسفانه

وقت بی پولی و وقتی که پولدارن فرق میکنن

وقتی تشنه دیده شدن هستن ،عقده بودن با زن قوی دارن ،پول میخوان و ... میره سمت دختر مستقل و پولدار 

وقتی خودشون به قدرت میرسن تازه اون روی مردونه میزنه بالا ،اون بخش زئوسی که میگه من مردم ،من بالاترم من باید وزنه سنگین رابطه باشم ،بخاطر همین جنگه قدرت پنهان بین زن و شوهره

واقعا توی این دوره اعتماد کردن به مرد‌و پسرا خیلی سخته 

یهو بخاطر یه ویژگی ظاهری یا هر چیز دیگه ای ممکنه ولت کنن و برن 

پس مردای قدیم کجان ک تا آخرین لحظه به فکر زن و زندگی شون بودن . چرا این دوره ای ها یا خیانت میکنن یا کلا میزارن میرن 

چقدر بی غیرت شدن پسرا مون🥲😶

‌‌‌