سلام دوستان...خیلی زود میرم اصل مطلب.ازینجا شروع میشه که خانواده شوهرم سر ازدواج ما اصرار داشتن ک ما رسم نداریم ک ۳تا وسیله خانه(تلویزیون.لباسشویی یخچال) دامادبخره.ماهم گفتیم خودمون میخریم.الان بعد چندسال برادرشوهرم ب سن ازدواج رسیده.هنوز دوستن دختره بهش گفته ۳تا قلم وسیله با توعه و اینا رفتن خریدن و میگن چون خودش کارمیکنه خریده دیگه(پیش پدرش کارمیکنه و حقوق میگیره و همسر من اون موقع پیش پدرش کارمیکرد بدووون حقوق ینی اگه حقوق داشت میتونست بخره)بعد رسم رسم دیگ چ خودش بخره چ پدرمادر.بعد اونم حالا هنوز خاستگاری نرفتن حرفشو ب کرسی نشوند.خیلی این موضوع رو دلمه نمیدونمچجوری بیان کنم ک بد نباشه
اره خدایی حسادتی ندارم ایشالا بالاترازینا بخرن.من فقط واس این حرکت ناراحتم ک ب من روز خاستگاری میخ کوبوندن ک رسم نداریم.الان عروس جدید میخشو کوبوند قبل خاستگاری وسایلارو خریدن حتی.چطور منو جلو خانوادم ضایع کردن روز خاستگاری کفتن
حقوق از سمت پدرشوهرمه.قبلا همین کار اینو شوهرم انجام میداد بدون حقوق.دوس دارم خودمو درگیر نکنم ولی ب ...
دیگه کاریش نمیشه کرد
آرامش زندگیتونو بهم نریزین 🤍🌱
مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️ انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:
این حسادت نیستا. رسوم برا ایشون اجرا نشده ولی برل بعدی اره حق داره ناراحت شه
زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشانکاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفتنخواهدکرد (چگونهجهانرا ادارهکنیم چرچیل)
اصلا براموسایلا مهم نیست.یا مثلا منو پاگشا نکردن ولی از الان ب فکر اینن ک عروس جدیدو چطور پاگشا کنن ...
عزیزم ب ازدواج شما رضایت نداشتن؟
مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️ انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (: