2777
2789
عنوان

جاری آی جاری😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 104 پست
این فرق گذاشتنه،ربطی به حسادت نداره

اره خدایی حسادتی ندارم ایشالا بالاترازینا بخرن.من فقط واس این حرکت ناراحتم ک ب من روز خاستگاری میخ کوبوندن ک رسم نداریم.الان عروس جدید میخشو کوبوند قبل خاستگاری وسایلارو خریدن حتی.چطور منو جلو خانوادم ضایع کردن روز خاستگاری کفتن 

دخترم همه دنیامه🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم تا این دردارو نکشیده باشه نمیفهمه،کاملا درکت میکنم

اره واقعا .حالا بگم برادرشوهرم ازون پسرایی ک اصلا بهشون اهمیت نمیده و شوهرم ازون شوهراییه ک وقتی پدرش مریض میشه میره و منو دخترم تنهامیمونیم و درک میکنیم.اون بالینکه مجرده پیش پدرش نمیمونه

دخترم همه دنیامه🥰
حقوق از سمت پدرشوهرمه.قبلا همین کار اینو شوهرم انجام میداد بدون حقوق.دوس دارم خودمو درگیر نکنم ولی ب ...

دیگه کاریش نمیشه کرد 

آرامش زندگیتونو بهم نریزین 🤍🌱

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:                     
حسودی نکن

این حسادت نیستا.  رسوم برا ایشون اجرا نشده ولی برل بعدی اره حق داره ناراحت شه

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
اصلا برام‌وسایلا مهم نیست.یا مثلا منو پاگشا نکردن ولی از الان ب فکر اینن ک عروس جدیدو چطور پاگشا کنن ...

عزیزم ب ازدواج شما رضایت نداشتن؟

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:                     
این حسادت نیستا.  رسوم برا ایشون اجرا نشده ولی برل بعدی اره حق داره ناراحت شه

دقیقا حتی پاگشا منو نکردن ولی از الان ذهنشون رو اینه ک پاگشا چیکار کنن و چی بخرن شام چی درست کنن.باید خنده خنده بگم عه مگه پاگشا قراره کنین

دخترم همه دنیامه🥰