2777
2789

مثلا اولش خیلی ذوق دارم که می‌خوام درس خوندن شروع کنم (: 

ولی بعد ۵_یا۶دقیقه دوس دارم کتاب بذارم کنار 🙁 

خسته نمیشم ولی یه حسی میگه بذارش کنار برو بچرخ 😐😂💔🚶 

ایح /: 

بیش فعالی نیس؟😐😂 

بخدا خیلی دوست دارم درس بخونم ولی بیشتر از اون دقیقه ای که گفتم طول نمیکشه / 

وقتیم دارم درس میخونم تند تند مطالب درسی رد میکنم ، به جزئیاتش دقت نمیکنم   

چیکا کنم ؟🚶

🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界 :)                                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم  فک کنم علاقه نداریم

من علاقه هم داشته باشم همینطوریم😐😂

با ی دوست مجازی رقابتی بخون

وسایل فانتزی

برنامه ریزی کن

هدفاتو بنویس

چندم میری؟

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

ببین به نظر من کتابو باید روزنامه وار خوند من خودم همینجوری درس میخونم چیزی میخوام یاد بگیرم رو میارم خط به خط همشو میخونم زودترم تموم میشه از اول جایی که میخوام بخونم تا اخرش همین‌کارو میکنم یهو میبینم پنج دور از اول تا اخر خوندم همشم تو ذهنم مونده 

دست معلم جغرافی کلاس هشتمم درد نکنه بهم یاد داد اینو👀 

"دُژمم
هرکس ک نمیخاد بخونه میگه دوس دارم بخونم ولی نمیتونم😐

اگه نمی‌خواستم بخونم اصلا ناراحتش نبودم میگفتم بدرک 🚶 

من بر عکسم.. حتی دلم نمیاد بزارم کنار.. ولی خب میگم ۵ دیقه برم دشویی ۵ دیقه برم یه جا دیگه بعدشم میرم آشپز خونه و غذا میپزم چون با خانواده نمیتونم غذا بخورم چون کنکوری میخونم دائما سر درسم ولی خب هر روز دو ساعتم واسه اینچیزا هدر میره🥲

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
ببین به نظر من کتابو باید روزنامه وار خوند من خودم همینجوری درس میخونم چیزی میخوام یاد بگیرم رو میار ...

این برای کنکور جواب نیست، در حد راهنمایی خوبه

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑