2777
2789
عنوان

چرا سر درس خوندن اینطوریم؟😐😐😐😐💔💔💔💔💔🤦🏾‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 38 پست
با ی دوست مجازی رقابتی بخون وسایل فانتزی برنامه ریزی کن هدفاتو بنویس چندم میری؟

یه عدد پشت کنکوری هستم 🖐🏿🙂😂

🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界 :)                                                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ی دوست مجازی رقابتی بخون وسایل فانتزی برنامه ریزی کن هدفاتو بنویس چندم میری؟

منم همینکار و میکنم ولی خب جدا درس میخونیم چون منابع من باهاش فرق داره 

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
ببین به نظر من کتابو باید روزنامه وار خوند من خودم همینجوری درس میخونم چیزی میخوام یاد بگیرم رو میار ...

امتحانش میکنم این راهو  

مرسی  💜🚶

این برای کنکور جواب نیست، در حد راهنمایی خوبه

اتفاقا برای کنکورم جوابه دوستم امسال کنکور داشت بهش گفتم اینجوری بخون الان تو شهر خودمون قبول شده👀

البته خب هرکسی یجوری متوجه میشه درسا رو من اینجوری راحت‌ترم

"دُژمم
اتفاقا برای کنکورم جوابه دوستم امسال کنکور داشت بهش گفتم اینجوری بخون الان تو شهر خودمون قبول شده👀 ...

درسته، شاید برای هرکس فرق میکنه، دوستت انسانی بود یا تجربی؟

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

یه عدد پشت کنکوری هستم 🖐🏿🙂😂

ب اون مرحله نرسیدم پیشنهادی ندارم😪😂

ولی ایشالا موفق باشی😍✌😻تو میتونی😎💕

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
منم همینکار و میکنم ولی خب جدا درس میخونیم چون منابع من باهاش فرق داره 

تو یازدهم بودی؟

راستی سلوووممم خوبسییی نیستیییی

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
تو یازدهم بودی؟ راستی سلوووممم خوبسییی نیستیییی

نه دیگههه میرم ۱۲ ام😁

فدا بشم.. تو خوبی؟😁

سلاامم😍

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
ب اون مرحله نرسیدم پیشنهادی ندارم😪😂 ولی ایشالا موفق باشی😍✌😻تو میتونی😎💕

عاح ): 😐😂💔

مرسیی لاو🥺💋💜

نه دیگههه میرم ۱۲ ام😁 فدا بشم.. تو خوبی؟😁 سلاامم😍

اووو موفققق باشییی😍😍😍

خدانکنه

شکر مگذره

(چتامونو باید از آخر ب اول بخونیم)😂💔علیکِ مجدد

عاح ): 😐😂💔 مرسیی لاو🥺💋💜

😂😂✌

تمرکز نداری 

به لذت های سریع عادت کردی مثل فیلم چت بازی 

مغز از کار سخت فرار میکنه دنبال پا اش سریع هستباید عادت کنی برای لذت و موفقیت در آینده ذانت تحمل سختی کنه 

Dopamin detox  کن 

اووو موفققق باشییی😍😍😍 خدانکنه شکر مگذره (چتامونو باید از آخر ب اول بخونیم)😂💔علیکِ مجدد

آره دقیقا😂

فداتشم.. تو ام همینطور😁💖