2777
2789
عنوان

کیا دومی رو آوردن؟؟؟‌ برا اولی بهتر شد یا نه؟؟؟😄😜

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 54 پست
حالا راست میگی؟ من نگرانم، دلم نمیخواد بیارم

اره 

عزیزم هروقت آمادگی روحی و جسمی داشتی بیار 

ولی الان بیاری بهتره تا بعد از نظر سن پسرتون ... باهم بزرگ میشن 

من دخترم ۵ سالش بود دومی اوردم تو اون مدت همش از ما توقع داشت باش بازی کنیم ۲۴ ساعت میگفت چیکار کنم با کی بازی کنم و مرتتتب اینارو تکرار میکرد ماهم کلی کار داشتیم وقت نداشتیم همش بازی کنیم باش عذاب وجدان داشتیم😔 وابسته ی شدید ما بود اما اگه دوتاهمسن باشن دنیاشون مثل همه باهم بزرگ میشن بازی میکنن از نظر اجتماعی هم بهترن  . حالا بااینکه دختر بزرگه شش سالشه کوچیکه ۸ ماهه اما کلی باهم بازی میکنن وسرگرم میشن 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
خوشبحالت، حتماً صبوری

خب مادر باید صبور باشه.

من خودم هم باهاشون بازی میکنم و وقت میگذرونم به خاطر همین به حرفام گوش میدن،البته تنبیه سفت و سخت هم دارم که خیلی حساب میبرن.

منم شوهرم مخالف بود،میگفت فقط یه دونه، ولی شکر خدا دومی رو ناخواسته باردار شدم و جفت شدن.

دخترم6/5 وپسرم4سالشه.خب قطعاً اولش خیلی سخته خیلی زیاد و صبر و حوصله باید داشته باشی،بعد راحت میشی،دوتاشون باهم بزرگ میشن و یکدفعه همه کارها از رو دوشت برداشته میشه،خودشون میرن دستشویی،خودشون غذا میخورن حتی سفره جمع میکنن،خودشون بازی میکنن و وسایلشون جمع میکنن،دو ساعت میشینه پای برنامه کودک و اصلاً کاری به من ندارن،خودشون لباساشون عوض میکنن دیگه وقتی میخوایم بریم بیرون من زمان بیشتری واسه آماده شدن خودم دارم و با آرامش به کارهام میرسم.

حالا اگر یکیش بزرگ بود و دومی نوزاد بازم باید تا بزرگ شدن دومی کلی بیخوابی و دردسر می‌کشیدم🥴

البته دوتا کوچولو هم خیلی انرژی می‌بره.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست بشو نیست البته با زمان درست میشه مشاوره بردمش

منم دخترم دو سال و ۹ ماهش .. سه سالش شدم قصد دومی رو دارم دخترم خییلی دوس داره یجایی برم بچه داشته باشن به زور میارمش میگه اجی رو هم‌باخودمون ببریم خونه ..وقتی باباش میره سرکار میگه یه داداشی اجی برام بیار