2777
2789
عنوان

بعضی از آدم‌ها لیاقت ندارند...

95 بازدید | 10 پست

آدمی مثل اون که چندین بار خیانت کرده و هی مثل احمق‌ها ابراز پشیمونی کرده... آدمی مثل اون که خیلی احمقه و توهم خوب بودن داره... آدمی که هنوز عقلش عقل یه بچه شیش ساله است... همون آدم لیاقت این زن رو داره.... و من هیچ وقت مثل سابق دوستش ندارم:)  اصلا نمی‌تونم ببخشمش.

بعد اون همه کاری که این زن براش انجام داد... امیدوارم سریع تر این چند سال بگذره و دیگه باهاش یک جا نباشم... سخت و طاقت فرساست. نمی‌دونم دارم چطوری تحملش می‌کنم!

how far we could go

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمر انقدر کوتاه تر از اونیه که بخوای به ادمای اشتباه زندگیت دوباره فرصت بدی

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
عمر انقدر کوتاه تر از اونیه که بخوای به ادمای اشتباه زندگیت دوباره فرصت بدی

من فرصت نمیدم، این زن فرصت میده... اگر به خاطر اون نبود.. انقدر ساکت نگاه نمی‌کردم ... از خودم خجالت می‌کشم که با همچین آدمی توی یه خونه زندگی می‌کنم

how far we could go
خیلی بده    انگار برات عادی شده

عادی نمیشه ..

فقط دارم تحمل می‌کنم و سعی می‌کنم هیچی نگم.. این سه سال بی سر و صدا بگذره و بتونم خودم رو جمع و جور کنم دیگه باهاش حرف نمی‌زنم.

how far we could go
من فرصت نمیدم، این زن فرصت میده... اگر به خاطر اون نبود.. انقدر ساکت نگاه نمی‌کردم ... از خودم خجالت ...

ای وای ببخشید بد قضاوتت کردم...از خدا میخوام ارامشی بهت بده که هرروز بگی شکرت

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
چه قضاوتی ؟ منم امیدوارم، منتهی مثل الان آرامش ظاهری نباشه...

گفتم شاید خودت خیلی فرصت دادی...ایشالله