2777
2789
عنوان

سینمایی ایرانی جدید

117 بازدید | 10 پست

بچه ها چند تا فیلم سینمایی جدید ایرونی که تازگی دیدین رو معرفی میکنید فقط طنز نباشه.

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

گربه سیاه

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم انلاین شدین توروخداجوابم میدین. من دخترم مس چن سال پیش دخترشمالنف مزانترشکم داره همش شکم دردها ...

سلام خانمی چرا اینقدر نگرانی ،این شکم دردها در کودکان  شایع هستش و اصلا خطرناک نیست با بالارفتن سنشون بهبود پیدا میکنن .من اصلا بهش دارو نمیدادم بانظر پزشک هر وقت شکم درد میگرفت چای نبات بهش میدادم وسعی کن سردی نکنه از غذاهای سرد بهش نده ویا خیلی کم .

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
سلام خانمی چرا اینقدر نگرانی ،این شکم دردها در کودکان  شایع هستش و اصلا خطرناک نیست با بالارفتن ...

سلام عزیزم تاسرمامیخوره یاتب میکنه تایه ماه شکم درده بخدامن دارم روانی میشم😭دقیقااگه چیزای سردبخوره بدتره.دوباردیگ سونودادم لنف نداشت پیش همون قبلی سونوگرافیه نبرده بودم بعضیامیگن حتمابازم داره ک شکمش دردمیگیره دکتره خوب سونونکرده ک ندیده.. خواهریکساله من اسیرم هی میگه شکمم ازبسم ضعیفه ی بادبخوره مریض میشه. دخترتون بزرگشد خوب شد تاچن سال اینجوربود؟ تاپیکام ببین چ بروزمن داره میاد😭

توکل برخدا❤️توسل برامام رضا❤️
سلام عزیزم تاسرمامیخوره یاتب میکنه تایه ماه شکم درده بخدامن دارم روانی میشم😭دقیقااگه چیزای سردبخوره ...

میدونم عزیزم منم کل این راهو رفتم میدونم چی میکشی من یه بارسونو دادم دکترش گفت اصلا لازم نیست دیگه سونو بدی بابزرگترشدن سنشون شکم دردشون بهبود پیدا میکنه دقیقا بعد اینکه سرماخوردگی بگیره وتب کنه اینطوری شکم دردش شروع میشه غده لنفاویشون متورم میشه مثل مابزرگترها که سرماخوردگی میگیرم غده زیرگردنمون متورم میشه بچه هاداخل شکمشون متورم میشه سعی کن اصلا سردی ندی فقط غذاهای گرمی مثل سوپ اگرم برنج بهش دادی یه کم زیره بریزروبرنج که سردیشو بگیره یا کشمش .خونسردباش گلم تا بزرگ بشن هزار ادا دارن باید تحمل کنیم .

میدونم عزیزم منم کل این راهو رفتم میدونم چی میکشی من یه بارسونو دادم دکترش گفت اصلا لازم نیست دیگه س ...

ممنونم گلم واقعااین چن وقته نصف عمرمن رفته خداشاهدوقتی من شکمم دردمیکنه من میمیرم زنده میشم. خداکنه فقط زودبزرگ تربشه واقعاهم انقده ادا دارن ک. مرسی ک جواب دادین🙏🏼❤❤🌹

توکل برخدا❤️توسل برامام رضا❤️
ممنونم گلم واقعااین چن وقته نصف عمرمن رفته خداشاهدوقتی من شکمم دردمیکنه من میمیرم زنده میشم. خداکنه ...

خواهش میکنم گلم هرسوالی داشتی درخدمتم❤