بچه ها من چن ماهی میشه با یه آقایی دوستم به قصد ازدواج وضعیت مالیشونم خوبه شغلش آزاده فکرنکنم کمتر از۱۵تومن درآمد ماهیانش باشه ولی یه رفتارایی ازش میبینم احساس میکنم یکم خسیسه من خودم تا الان خونه بابام هرچی خواستم فراهم بوده برام ولی خب وقتی ایشون میگن قصدش با من جدیه و میخواد باخانوادش آشنام کنه آدم انتظار داره حالا چن تا از رفتاراش ک فکرمیکنم خساسته میگم نظر شما چیه
میخواستم بگم بیتجربه ست ولی دیدم پسری ک میبره خونه اتفاقا کارکشته ست ولی خسیسه
دهنتتتت🤣🤣🤣🤣🤣
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
همسن منی من جات باشم میگم ببخشید ولی منوتو بدرد هم نمیخوریم من زیادی تو کارو درسم غرقم بهتره تموم شه ی مشکلی پیش اومده ذهنم درگیر اونه ارزوی خوشبختی کنو خدافظی
بگو اخلاقامون بهم نمیخوره، هم ستاره ی هم نیستیم تموم شد رفت
ادم خسیس داغونت میکنه
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤