2777
2789

هیچی درکش کنو ازارش نده کاری که شوهرم بخاطر من‌انجامش داد.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش که احتمالا درونگراس ولی دیگه تورو چرا نمیذاره جایی بری😐

در قضاوت و داوری در مورد دیگران                                  عامه مردم ، بی آنکه مزدی بگیرند                                     اضافه کاری میکنند...!👋                                                 اسم 🌛آیسان🌜 رو خیلی میدوستم☹                               اصلا اسمم آیسانه حرفم نباشه😁 👩‍🦯 

یکم با کفشاش راه برو بعد قضاوتش کن😂😂😂

متظورم اینه گاهی مسیولیتها و کارهایی که داریم اونقدر خستمون میکنه که دیگه وقت یا حوصله واسه کس دیگه نمیمونه خب مشخصه اون که تو زندگی بیکارتره بیشتر دنبال مهمونی رفتن و رفت و امده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
درست نمیشن ما تو اقوام داریم میانساله هنوز همون جوره  خانمه همه جا تنها میره کسی هم خونشون ...

خجالت ميكشم از خانوادم

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون

درکش میکنممممم

منم اینجوریم از مهمون و مهمونی فراریم توروخدا به ما کار نداشته باشید گیر ندید چرا نمیاید بیرون مهمونی

من وحشی هم میشم وقتی میرم مهمونی اصن نباید منو ببرن بیرون😂💀

یکم با کفشاش راه برو بعد قضاوتش کن😂😂😂 متظورم اینه گاهی مسیولیتها و کارهایی که داریم اونقدر خستمو ...

ن واقعا دركش ميكنم ولي خوب دوس دارم گاهي مامان و بابام يا خواهرم و دعوت كنم ولي نميشه 

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون

گاهی مهمون های محترم اینقدر بی ملاحظه ان من ک عاشق مهمون بودمم دلم گرفته

انگار اومدن شهر بازی بچه های بزرگ شون حیغ دادو بی داد  ب همه چی دست میزنن 

و هزار جور رفتار نا درست 

و بدتر از همه که مادرشون هیچی هم نمیگن

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری