2777
2789
عنوان

شوهرتون کربلا بره بی دعوت میرید خونه مادرشوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسمت ما که نشد در عوض ثواب تحمل همچین آدمهایی رو میبریم

دقیقا بعد خواهر خودش شهر دوره ینی خواهر مادرشوهرم ماهی یه بار میاد زنگ میزنم شخصا دعوتش میکنه چجور اونجور جاها بلده

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من باید دلخور باشم تاندوم دست شوهرم پاره شده

خب اونها پسرشون رو متعلق به خودشون میدونن و احتمالا سپر بلا

اونها که ناراحت نیستن وحتی جسارتا طلبکارن

این شمایی که داری اذین میشی

خب اونها پسرشون رو متعلق به خودشون میدونن و احتمالا سپر بلا اونها که ناراحت نیستن وحتی جسارتا طلبکا ...

ببین گل میگی دقیقا همه ی هدفشون همه ی ایناس که گفتی میگن چرا پسرمون آزمون دور می‌کنی پسرمون موقع مریضی موقع خرج کردن موقع بلا پسرمون ولی موقع خوشیمون پسر نداریم

به جهنم بگن

به نظرم که الان منتظر نی نی هستی دلت رو از کینه خالی کن مامان من همیشه بهم میگه برای رضای خدا کاری رو انجام بده نه شخص ؛به نظر من شما هم برو یکی دوساعت بشین و بیا هرچی هم بد گفتن توجه نکن باور کن همسرت هم خیلی از این کارت خوشحال میشه به همسرت هم بگو حتما حرم امام حسین برای بچه دار شدنتون دعا کنه مطمئن باش به حاجتت میرسی

به نظرم که الان منتظر نی نی هستی دلت رو از کینه خالی کن مامان من همیشه بهم میگه برای رضای خدا کاری ر ...

هفت سال هی گفتم عیب ندارع هی گفتم بخاطره خدا حتی باعث مریضیمم حرص و جوشای که اینا بهم دادن تا خوب باشم سواری بدم دوسم دارن مبادا باهاشون بخوام مثل خودشون باشم میشن شمر ولی دیگه خسته شدم دقیقا شدم عین خودشون

به نظرم که الان منتظر نی نی هستی دلت رو از کینه خالی کن مامان من همیشه بهم میگه برای رضای خدا کاری ر ...

بسیار عالی گفتن ایشون

به خاطر خدا برو تواب دیدار با آشنایان هم میبری

شیطون هم لعنت کن

هفت سال هی گفتم عیب ندارع هی گفتم بخاطره خدا حتی باعث مریضیمم حرص و جوشای که اینا بهم دادن تا خوب با ...

میدونم عزیزم چی میگی درسته همسرت برات عزیزه کاش جلوی پدرشوهرت اون حرف رو نمیزدی بالاخره اون بزرگتر هست و حرمتش واجب همسر شما هم بچه نیست بهتره خودش از خودش دفاع کنه تا همسرش برای دفاع از اون خودش رو جلوی بقیه بد کنه ؛ الان هم برو یه سر بزن بیا چون شوهرت برگرده مطمئن باش بهش میگن اینبار هم که ما زنگ زدیم خانومت نیومد پس کلا دوست نداره با ما رفت و امد کنه دیگه اینجا گلایه نکن و دیگه جای دفاعی برای همسرت نمیمونه

بسیار عالی گفتن ایشون به خاطر خدا برو تواب دیدار با آشنایان هم میبری شیطون هم لعنت کن

شیطون اینا رو لعنت کرده

هیچ ضرورتی نداره بری خونشون،خوشم نمیاد از آدمایی که تیکه میندازن

اینا کلا وجودشون پر از تیکه و کنایه ای نمیرم بخدا