2777
2789
عنوان

شوهرتون کربلا بره بی دعوت میرید خونه مادرشوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 80 پست
چرا طلبکاره؟ موضوع خاصی اذیتش میکنه؟ رفتار خاصی رو دوست نداره؟

کینه و عقده ایه چند وقت پیش با یه نفر سر موضوع پونزده سال پیش دعوا کرد شوهرم اون وسط صدمه من خیلی ناراحت شدم بهش گفتم اگه قراره کینه و عقده داشته باشی دیگه پای شوهرم وسط نکش حالا طلبکاره

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب بنظرمن این دعوت بود دیکه گفته بیا ....من بدون دعوت همیشه میرفتم خودم عین مادر خودم بود 

دوستااااان میگید عین مادرتون بود آیا خونه کسی میرید که عین دشمنتون با بی میلی میگه حالا یه روزم بیا اینورا مگه من نخورده ام اخه

صلاح خودت رو بهتر میدونی اما بهتر بود برای حفظ آرامشت یه سر بری همسرت هم خوشحال میشه بفهمه یه سر ر ...

همسرم اینا رو شناخته و همه اش بهم میگه ولشون کن میدونمم بزنم برام برنامه ریختن با جاریم ازارم بدن