2777
2789
عنوان

شوهرتون کربلا بره بی دعوت میرید خونه مادرشوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 80 پست
ببین مادرشوهر منم رفتارش با جاری خیییییلی بهتر از منه من اوایل داشتم دیوانه میشدم. میگفتم چرا با من ...

دقیقا حرف دل منو زدی همین بلا ها رو سر من در میاره من که فقط گفتم کاش سر دختراشم بیاد ببینم خوبه یا ن

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا پدر و مادر شوهر مثل پدر و مادر خود آدمن، دعوت چیه، چقدر همه چیو سخت میکنید و کلاس الکی میذارید، خب زنگم زده میگه بیا باز حرف میزنی؟انتظار داری واست لیموزین بفرستن ؟😂

دقیقا حرف دل منو زدی همین بلا ها رو سر من در میاره من که فقط گفتم کاش سر دختراشم بیاد ببینم خوبه یا ...

سر خودش میاد این دنیا قوانین خودشو داره

نفس عمیق بکش

و خیلی شیک و مجلسی زنگ بزن بگو یه سر میام

دقیقا من متوجه شدم منظور شما از دعوت همینه که بگن پاشو بیا نه اینکه تدارک حسابی مهمونی ببینن

من اصلا اهل این نیستم که بگم برام حسابی تدارک ببینن هر سریم رفتم شامی با نونم بوده گفتم خیلی خوشمزه اس اصلا برام غذا و تدارک مهم نیس چون برا شکم نمیرم بهترین چیزا رو خونه خودم میخورم مامانمم یه لحظه نمی‌ذاره تنها باشم ولی وقتی اینجور حرف میزنه دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار از بی شخصیتیشون

وااا پدر و مادر شوهر مثل پدر و مادر خود آدمن، دعوت چیه، چقدر همه چیو سخت میکنید و کلاس الکی میذارید، ...

نه همه اینطور نیستن

آدم ها متفاوتن. رفتارهاشونم متفاوته

این ماییم که نباید خودمونو اذیت کنیم

ان شاءالله رفتارهایی مثل خانواده همسر استار رو نبینی

سر خودش میاد این دنیا قوانین خودشو داره نفس عمیق بکش و خیلی شیک و مجلسی زنگ بزن بگو یه سر میام

عمرن اگه بی دعوت برم میگم پدرشوهذم منو میبینم طلبکاره

من خونه مادر شوهرم انگار خونه مامانمه همر وقت و ساعت برم مادرشوهرم خیلی خوشحال میشه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
وااا پدر و مادر شوهر مثل پدر و مادر خود آدمن، دعوت چیه، چقدر همه چیو سخت میکنید و کلاس الکی میذارید، ...

وای خیلی باحال گفتی 🤣

چندنفرم بادیگارد درهای ماشینو باز کنن براش سوارش کنن ببرن🤣

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

یا حتما تو زندگیت با اینجور آدما برخورد نداشتی یا کلا برات چیزی مهم نیس اگه رفتارش با جاریمو نمیدیدیم میگفتم خب ولش منم همینجور میرم یکی بهت زنگ بزنه بگه حالا بیا اینورا یه روز پا میشی بدو بدو میری وقتی چشم دیدنتو ندارن

من هر دوماه یبار زنگ میزنم میگم میخوام بیام،اگه شوهرم بتونه بیاد شب با اون میرم شام،اگه نتونه بیاد خودم ناهار میرم،ساعت ۱۲ونیمداینطورا میرم ساعت ۴-۵ برمیگردم خونه خودم😊احترامم بجاس ،نمیزارن دست به هیچی بزنم .شبیه مهمان میرم شبیه مهمان میام.خواهرم میترکه از حسادت😁😁

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️
میرم ولی یه جوری برنامه ریزی میکنم در حد یه ساعت بشینم خونشون و برگردم برای ناهار یا شام تا دعوتم نک ...

اصلا نیازی ندارم که برای اون یکی دو ساعتم برم