2777
2789
عنوان

دخترم کلاس پنجمه بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 148 پست
نه این اصلا خوب نیست، سعی کنید هر کاری را به جای خودش انجام بدین، یهو از اونور بوم نیفتین پایین

من جامو جدا نکردم گلم.. شوهرم خودش گفت دختره نق میزنه منم صبح میخام برم اداره.. رفت تو حال خوابید.. منم عادت کردم الان اصلا حالم بد میشه کنارش میخوابم.. چندشب پیش خوابیدم سمت چپم کلا ورم کرد.. دستم فلج شد.. نمیتونم دیگه.. دست خودم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اطلاعاتش بالاست.. مثلا میدونه طلاق یعنی چی ولی من تا پوتزده سالگی نمیدونستم ازدواج یعنی چی.. حال ...

اها اینارو میدونه 

دوست دخترواینارو میدونه

حتما کنارتون نبوده کیس طلاق اخه ماچندموردداشتیم 

درمورد رابطه جنسی هیچی نمیدونه ولی میدونه زن و شوهرها باید همو بغل کنن ودبوس و محبت کنن تا عشقشون زیادبشه

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
پریود به قد ربط نداره ولی گناه داره پریود برای مدرسه بیرون رفتن حتی خوابیدن دردسر داره

کی گفته ربط نداره ؟ من و همکلاسی های راهنماییم بعد پریود رشد قدی حاصی نداشتیم من حدود ۷سانت یکی دو نفر ده سانت مابقی صفر 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

کجاش زودرسه اکیه سنش برلی شروع علائم

۲ تا ۳ سال دیگه پریود میشه و یه بیست سی سانته دیگه قد می کشه نگران نباش

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
قدت چنده الان عزیزم؟پریود نشده که فقط رشد موی الت و برجسته شدن سینه داره

چرا برای قدش نبردی تا الان دکتر؟بعد پریود صفحه های رشد زود بسته میشن.

نشانه های بلوغ برای کلاس پنجم زود نیس

من جامو جدا نکردم گلم.. شوهرم خودش گفت دختره نق میزنه منم صبح میخام برم اداره.. رفت تو حال خوابید.. ...

راست میگی منم دوتا بچه ۳ ساله و ۲ ساله دارم موقع برای اینکه اتاق خواب گرم بود بااون دوتا کوچیکه تو اتاق خوابیدم همسرمم با دختربزرگم توحال  ازون موقع منم ترجیحم جداخوابیدنه ولی کلا من تحقیق کردم  نه تنها جدا خوابیدن باعث جدایی و سردی نمیشه اتفاقا بهترم هست مثل رابطه های قبل ازدواج  که دایم کنارهم نمیخوابن ولی عاشق همن مام اکثرا کنارهپ نمیخوابیم ولی اینجوری بهتره تااینکه تا صبح وجودش اذیتت کنه

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
چرا برای قدش نبردی تا الان دکتر؟بعد پریود صفحه های رشد زود بسته میشن. نشانه های بلوغ برای کلاس پنجم ...

اخخ قدش خوبه نسبت به سنو سالش ۱۴۰ باید باشه الان 

من جامو جدا نکردم گلم.. شوهرم خودش گفت دختره نق میزنه منم صبح میخام برم اداره.. رفت تو حال خوابید.. ...

آره بابا مهم نیست کنار هم خوابیدن تا صبح

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اخخ قدش خوبه نسبت به سنو سالش ۱۴۰ باید باشه الان

نه عزیزم کوتاهه. مطمعنم ببری دکتر هم میگه کوتاهه. دختر من کلاس چهارم ۱۵۴ بود کلاس ششم پریود شد. حالا اون جز قدبلندها بود ولی واسه متوسط هم ۱۴۰ کمه خیلی

[QUOTE=400568109]خب حاضرجوابه بی نهایت.. بی ادب نیست درنهایت ادب جواب میده.. مثلا خیلی چیزا که من تو ...

بچه تربود متوجه شده بود ولی چون تو تاریکی بود بابلش گفت پای مامانت درد میکرد اومدم ماساژبدم

ازونجایی که من مشکل همیشگیمه سیاتیکم احساس میکنم باورکرد