2777
2789
عنوان

چرا انقدر زود عاشق مردایی که باهاشون حرف میزنم میشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 97 پست
بنظرت الان چطور باهاش کنار بیام؟ اولین قدمم چی باشه؟

راستشو بخوای منم مثل تو بودم،۵ سال عاشق یه نفر بودم اونم یک طرفه،آخرشم ازدواج کرد،منم بعد یه سال ازدواج کردم،الان شوهرم باعث شده اعتماد به نفس بره بالا و دیگه کمبود محبت نداشته باشم.چند سالته؟شاید گذر زمان درستش کنه،نمیدونم والا

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خوب شدی؟ شما هم همش تو خونه  افسرده بودی؟

افسردم و تو خونم اره ولی دیگه اینجوری نیستم خب وقتی متاهلی با هرکی حرف بزنی میدونی تهش نمیتونی رابطه ای شکل بدی چون به یکی متعهدی

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
اگه دلیلش رو کسی گفت منم ریپلای کن منم مجرد بودم اینجوری بودم

اومدم بگم واقعا؟؟گفتم خدایا غلط کردم😂😂چون هر چیزی و قضاوت کردم سرم اومد حتما برو پیش روانشناس هم شما هم اسی با یکی دو جلسه که کسی وابسته کسی نمیشه 

آره هر وقت افسردگیم تحت درمان بود حس کردم که علاقم کم شده...ممکنه خوب بشم؟

خوب میشی. احساساتی هستی و احساس تنهایی میکنی. زندگی و ادماشو جدی نگیر. به خودت بیشتر بها بده. من هیچوقت وابسته کسی نشدم و نمیشم ‌.دوران مجردی دوس پسرام کات میکردیم عین خیالم نبود. الانم با همسرم که ۷ساله باهاشم کات کنم عین خیالم نیس. چون دور دلم حصار کشیدم و میدونم که هیچکس موندگار نیست

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       
من اعتماد به نفسم پایینه ولی پای دلم باشه میگم بارها هم غرورم شکسته  ولی دیگه خوبه از یه لحاظ ...

منم مث شما،به عشقم اعتراف کرم،اونم گفت کسه دیگه ای رو داره و حرفاشون رو با هم زدن و دو سال بعد ازدواج کرد

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
باید به روانشناس مراجعه کنی

آره به روانشناسم پیام دادم گفت بخاطر افسردگیت اول دارو رو شروع کن بعدش بیا...یادمه یه نفر همینجا کلی بهم شعر زد که این از ضعف و بی عزت نفس بودن خودته،بعد اون حرفش یکم به خودم اومده بودم دیدم علاقم کم شده بعدش دوباره شروع شد...بنظرت من واقعا به این آقا که نامزد کرده علاقه ی واقعی دارم؟از لحاظ ظاهر و موقعیت هم اوکیه اما علاقم وقتی شروع شد که کارم به ایشون گیر بود و حل نمیشد نه همون لحظه ی اول

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
موافقم اما چیکار کنم؟ بقیه اینجوری نیستن؟

بقیه رو ول کن فقط به فکر تغییر خودت باش فکر کنم خودت با بقیه مقایسه می کنی و حتی گاهی احساس بی ارزشی داری درسته ؟ یا درمورد جنس مخالف خیلی واقع بین نیستی و از یکی که خوشت میاد زیادی تو ذهنت بزرگش می کنی 

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
اومدم بگم واقعا؟؟گفتم خدایا غلط کردم😂😂چون هر چیزی و قضاوت کردم سرم اومد حتما برو پیش روانشناس هم ش ...

منم سزیع سرم میاد🤣نه الان که اینجوری نیستم مجردی هامو میگم البته نه دیگه یکی دو جلسه،بیشتر رویا پردازی میکردم زود

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
خوب میشی. احساساتی هستی و احساس تنهایی میکنی. زندگی و ادماشو جدی نگیر. به خودت بیشتر بها بده. من هیچ ...

ممنون که گفتی...شما هم فکر میکنی من علاقم به اون آقا واقعی نیست درسته؟ 

منم مث شما،به عشقم اعتراف کرم،اونم گفت کسه دیگه ای رو داره و حرفاشون رو با هم زدن و دو سال بعد ازدوا ...

چه حسی بهت دست داد؟ چیکار کردی؟

اومدم بگم واقعا؟؟گفتم خدایا غلط کردم😂😂چون هر چیزی و قضاوت کردم سرم اومد حتما برو پیش روانشناس هم ش ...

دقیقااااا همینه منم تو همین شرایط واسه یکی گفتم واقعا؟؟؟؟ شرایط الانم با اون شخص مو نمیزنه😐😐😐...علاقم الکیه مگه نه؟