مثلا دو سه بار با یه اقا صحبت میکنم بهش وابسطه میشم اما نه اینجور که فرداش هم یکی دیگه رو بخوام؛ اما تا وقتی که بفهمم طرف یکی دیگه رو میخواد یا تمایلی به من نداره و...و منم داغون بشم ..یعنی تو قبلم واقعا و شدیدا عاشق اون شخص میشم.اصلا آدم اجتماعی نیستم اصلا...مثلا امروز فهمیدم اونی که حاضرم براش بمیرم نامزد کرده خیلی سخته که به روی خودم نمیارم و کسی نمیفهمه خیلی...البته افسرده هم هستم
بنظرت الان چطور باهاش کنار بیام؟ اولین قدمم چی باشه؟
راستشو بخوای منم مثل تو بودم،۵ سال عاشق یه نفر بودم اونم یک طرفه،آخرشم ازدواج کرد،منم بعد یه سال ازدواج کردم،الان شوهرم باعث شده اعتماد به نفس بره بالا و دیگه کمبود محبت نداشته باشم.چند سالته؟شاید گذر زمان درستش کنه،نمیدونم والا
شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره هر وقت افسردگیم تحت درمان بود حس کردم که علاقم کم شده...ممکنه خوب بشم؟
خوب میشی. احساساتی هستی و احساس تنهایی میکنی. زندگی و ادماشو جدی نگیر. به خودت بیشتر بها بده. من هیچوقت وابسته کسی نشدم و نمیشم .دوران مجردی دوس پسرام کات میکردیم عین خیالم نبود. الانم با همسرم که ۷ساله باهاشم کات کنم عین خیالم نیس. چون دور دلم حصار کشیدم و میدونم که هیچکس موندگار نیست
turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇 خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵
آره به روانشناسم پیام دادم گفت بخاطر افسردگیت اول دارو رو شروع کن بعدش بیا...یادمه یه نفر همینجا کلی بهم شعر زد که این از ضعف و بی عزت نفس بودن خودته،بعد اون حرفش یکم به خودم اومده بودم دیدم علاقم کم شده بعدش دوباره شروع شد...بنظرت من واقعا به این آقا که نامزد کرده علاقه ی واقعی دارم؟از لحاظ ظاهر و موقعیت هم اوکیه اما علاقم وقتی شروع شد که کارم به ایشون گیر بود و حل نمیشد نه همون لحظه ی اول
بقیه رو ول کن فقط به فکر تغییر خودت باش فکر کنم خودت با بقیه مقایسه می کنی و حتی گاهی احساس بی ارزشی داری درسته ؟ یا درمورد جنس مخالف خیلی واقع بین نیستی و از یکی که خوشت میاد زیادی تو ذهنت بزرگش می کنی