بعد از دعوا و کتک کاری چیکار میکنید،دیشب باز دعوا مون شده،کتک هم زده طلبکار هم هست بی همه چیز....میخام فردا صبح برم برای نامه پزشک قانونی چجوری برم کسی تجربه ای داره خدای نکرده
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
هیچ وقت نمی زاره بدون اجازه اش یا تنهایی جایی برم،اگر هم رفتم میگه برای همیشه برو،،فعلا بخاطر به مسئله ای نمیخوام بی ابرو بازی بشه....نمیدونم چجوری برم،حداقل یک روز کاری طول می کشه مراحلش..
سوسک شد وکیل گرفت اومد دادگاه گردن کج کرد گریه کرد دیه داد
یاد گرفت دست لقشو واسه کسی بلند نکنه
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
کاش از همون اول زندگی یجوری پیش میرفتی ک دعواهاتون ب زدن ختم نشه .....همیشه وقتی دیدی داره دعوا اوج میگیره تو با به نگاه سنگین محل و ترک کن و ادامه نده و سکوت مطلق کن ....تا دیگه کار ب زدن نرسه ....متاسفانه مرد اگه فقط یبار دستش روزنش بلندشه دیگه با کوچیکترین چیزی این کارو میکنه چون فک میکنه زنش ضعیفه ....پس خودتو ضعیف نشون نده 😔
من طلاق میخواستم باید شکایت میکردم تهش؟ سوسک شد وکیل گرفت اومد دادگاه گردن کج کرد گریه کرد دیه داد ...
من خیلی آدم سست و ضعیفی هستم،آنقدر توی ایم رابطه اذیت شدم و کم دل هستم اصلا جرئت ندارم از خودم دفاع کنم،بخدا حتی جون ندارم پاشم یه چیزی درست کنم برای ناهار بچم،خودمم از دبروز تاحالا چیزی نخوردم
من خیلی آدم سست و ضعیفی هستم،آنقدر توی ایم رابطه اذیت شدم و کم دل هستم اصلا جرئت ندارم از خودم دفاع ...
تا کی میخوای سستباشی و کتک بخوری؟
من نمیگم شکایت کن زندگی خودته
ولی این روشی که پیش گرفتی تهش یه زن افسرده آسیب دیده اس که به زودی زندگیش به طور کامل از هم میپاشه
من خیلی آدم سست و ضعیفی هستم،آنقدر توی ایم رابطه اذیت شدم و کم دل هستم اصلا جرئت ندارم از خودم دفاع ...
اشتباه میکنی هرچی بیشتر ب خودت ارزش و احترام بذاری اونم کم کم حدو حدودشومیدونه ....الانم پاشو ناهارتو بذار اونی بچت دوس داره ...صورتتوبشورلباس مرتب بپوش ...یه ارایش ملایم ....اصلاتا اطلاع ثانوی یه کلمه هم با همسرت حرف نزن ....خودتو بیخیال و جدی نشون بده 🥲