2777
2789

سلام بچه ها یه مدت دارم یه آموزشگاهی میرم منشی این آموزشگاه از اول با من بدرفتاری میکرد انگار ازم متنفره یا همش پوزخند میزنه یا یجور رفتار میکنه انگار هیچی بارت نیست فقط خودش خوبه من اصلا تا حالا بی ادبی نکردم یا رفتار بدی بهش نشون ندادم انگار کینه داره از آدم

بعد چند سری کلاس کنسل کردن اما اطلاع ندادن منم رفتم گفتم چندمین باره این موضوع پیش میاد چرا خبر نمیدید بعد از اون هر بار من میرم آموزشگاه زیر لب چرت و پرت میگه اوایل برام مهم نبود در سطح خودم نمیدیدم باهاش دهن به دهن بشم اما اون روز دیگه واقعا بهم برخورد از حرفش به نظرتون چکار کنم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولش کن بابا... چند مدت دیگه کلاسات تموم میشه میری. اصلا ازین به بعد به روی خودت نیار . حالا حرف هم بزنی خودت بدهکار میشی

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
به مدیر اطلاع بده ادب شه پررو

فک کنم با مدیر آشناییتی داره که انقدر پررویی میکنه بقیه منشی ها اینجوری نیستن این یه نفر فقط و اینکه الان خیلی دوست دارم حالش گرفته بشه اگر مدیریت طرفشو گرفت چی؟ من آخرین جلسه انقدر از برخوردش ناراحت شدم که همسرم حتی خواست بیاد صحبت کنه با مدیریت من نزاشتم....اشتباه کردم باید میرفتیم میگفتیم

چون چیزی در تو می بینن که درونشون و خراش میده

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

چون حسوده و حسادتشو نشون میده

سطح تو ازش بالاتره 

دعای محبت بین اطرافیان بخون شاید فرق کرد

من بعضیا رو دیدم حسودیشونو خیلی ماهرانه مخفی میکنن

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

ببین اگه برای کنسل شدن کلاس ها به بقیه اطلاع داده و فقط به تو اطلاع نداده با مدیر آموزشگاه صحبت کن و بهش اطلاع بده بعدم بگو دارم هزینه میکنم که بیام اینجا یاد بگیرم نه شاهد بازی روانی که منشی اینجا راه انداخته باشم بعدم دیگه کاملا نسبت بهش بی اهمیت رفتار کن اصلا انگار نه انگار هست دیگه کاری باهات نداره اگه تو کلاس دوستی هم داری بهش بگو کنسل شدن کلاس هارو بهت بگه