2777
2789

اینکه میگن پولدارا هم فلان مسئله داخل زندگیاشونه راسته؟

انقد این ماه خرجا زیاد شده وپول کم اوردم

خونواده هم فقط دنبال منافع خودشونو همش باید از خودم خرج کنم درآمدمم بالا نیست،بعد ۶ سال یه ماشین ندارم

داخل خونمون ارامش هم نیست

یه کارمند بانک یا دکتر یا طلافروش یا تاجر چرا میناله؟

چرا ادمایی که همه چی دارن بازم دنبال پولن؟

همه چی پوله واقعا؟

چطور پولدار شم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضعیت مالیم خداروشکر از بچگی خوب بوده

ولی مشکلاتی داشتم و دارم 

اتفاقی که برام افتاد از ۱۶ سالگی تا اللن هر روز ارزوی مرگ میکنم

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

مسئله واسه همه هست اما دلیل بر بد بودن پولداری نیست که حرف مفته و از سر حسودی یکی ناراحتیش کم شدن مواد اولیه کارخونه اسه یکی هم قسط پرایدش 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

سلام. دنیا جای مشکلات و امتحان هست.

نفس شخص پولدار هم آروم نمیشه معمولا و مدام تقاضا داره.

بهترین کار در این موقتگاه دنیا، تقوا و رعایت شرع هست. ضمنا ثروت و قدرت و خیرات رو از الله بخواه

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

همه یه مشکلی دارن مشکلات پولدارا باز برعکس میشه ک با پول حل نمیشه 

اون وقت مشکلات فقرا با پول حل میشه ک پول ندارن 

هیچ. چیز این دنیا سر جاش نیست

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃

مثلا من الان لندکروزم رنگش رو دوست ندارم این شده مساله چیکار کنم نمی تونم بخوابم فردا میخوام برم بیرون رنگش تو‌ذوق میزنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من میشه گفت پولدارم درامدم+۲۰۰ 

سنم۲۶ 

شغلم ازاد( شاپ بزرگ ۵۰۰ کل

و مغازه 

دروغ چرا الان که ب پول رسیدم ارامش دارم مشکل خاصب نیست شکر و هزار شکر ( کسایی که پولدار میشن بازم دنبال پولن چون دیگه سلیقه ارزونی ندارن

و اگه بی خیال بشن پولاشون حروم میشه

عزیزم به عنوان کسی که وضع مالیش به نسبت خوبه باید بگم بله منم مشکل دارم

بالاخره بعضی وقتا توی خانواده بحو های کوچیک میشه

ولی راستش هر چی فکر میکنم خدا رو شکر مشکلات زیاد نداریم مگر اخلاقی و عصبانیت

چون از نظر مالی هم خدا رو شکر کم که نداریم هیچ کلی زیادم داریم

پولدار شدن راه های مختلف داره ولی مطمئن باش ایران جاییه که خیلی ساده میشه توش پولدار شد

یه بنده خدایی استاد دانشگاه بود زن و بچه داشت عاشق شاگرد مطلقه ش میشه و صیغه میکنه و زن و بچه ش متوجه میشن زنش طلاق گرفت بعد این شاگردش و رسمی عقد کرد همیشه دعوا داشتن جای ناخن هاش بود رو بدن اون مرد  بعدش تصادف کرد و ماشینش منفجر شد و خودش و ماشینش جزغاله شدن شادی روحش صلوات

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه