2777
2789
عنوان

کمر درد در نوجوانی و جوانی 😭🤔

9740 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

من ۱۷ سالمه و تقریبا ۲ ماهه دچار کمر درد شدم ولی ۱ هفتس که بیشتر شده نمیتونم به راحتی خم بشم و کار های روزمرگیمو انجام بدم نمیدونم چیکار کنم و یکم ناراحتم چون من از الان دچار کمر درد بشم دیگه وای به حال پیریم 🤦🏻‍♀️

هوفف 

بجای اینکه اینجا تاپیک بزنی برو دکتر گلم

اینجا هیچکس نمیتونه نظر تخصصی بده

کاربر savagequeen سابق هستم:))            قبلا ملکه ی وحشی بودم و الان دختر شرور ام🗿                                                                 اره دیگه، خلاصه مراقب حرف زدنت باش          به همه ی کراشام قول رسیدن دادام :))       BLINK💖                                                         اگه بلینک یا آرمی هستی درخواست دوستی بده که باهم چت کنیم و دوست بشیمم💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خودت برس و چیزای مقوی بخور 

ما معمولا یکی همیچین میشع ی روز ظهر رو کمرش تخم مرغ محلی میشکنن و ی قاششق عسل و... ماساژ میدن و میبندن و طرف ب شکم میخابه 2.3ساعت بعد میره حموم و خوبه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

حتما برو دکتر ازمایش وعکس بگیر مطمین بشی سالمی اگر از استرس وعصبانیت بود یک ورزشهایی هست برای کمر درد اونها رو انجام بدی بهترمیشه واقعا ازالان زوده برای درد کمر حتما پیگیر باش

روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.  

یا عفونت داری ، یا کمبود ویتامین دی ۳

اول برو بهداشت محلتون بهت ویتامین دی ۳ بده بخور 

بعد شروع کن چند روز یه بار پونه کوهی دم کن بخور 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

دخترم دوازده سالشه کمر درد شدید داشت ازمایش داد  ویتامین د۳خیلی پایین بود شما هم یه چک ادپ برو

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر