2777
2789
عنوان

کارهایی که قبل ای وی اف باید انجام بدیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3557 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندومتریوز دارم و ذخیره کم

حتما با پیج فلورا تاجیکی در ارتباط باش من زیر نظرش نبودم ولی خیلیا شنیدم نتیجه گرفتن  

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
من هیستروسکوپی کردم برا پلیپ رحم ۲۰ دقیقه شد همه مراحل هم خودم از مانیتور دیدم.عصر هم مرخص شدم خیلی ...

منم سپتوم دارم قراره هیستروسکوپی کنم

فک میکردم تو همون عمل خراش هم میدن😐

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
قبل انتقال گرمی بخور پریود که شدی لوبیا سبز بخور این برا ضخامت آندومتر خوبه شکم و زیر شکم و پهلوها ...

میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی؟ 

خیلی نیاز به راهنمایی دارم

برا من دیگه خراش نداد.گفت همین جراحی خودش یه جور رحمم خراش دادن.دوهفته بعدش رفتم تو سیکل انتقال

یعنی همون هیستروسکوپی که کردی بعدش رفتی انتقال؟

چند وقت بعدش انتقال دادی؟