2777
2789

من امسال پشت کنکور بودم پارسال پسر همسایه دختر خالمو چند تا از فامیلامون رفتن شهر دیگه داشنگاه امسالم تقریبا تمام کسایی که می‌شناسیم هم سن منن میرن شهر دیگه( دخترای همسایه پسردایی دختر دایی ) داداشم میگه فقط تو موندی به مادرم میگه شده بفرستش آزاد ولی فقط بفرستش بره آبرومون جلو همه رفت این فقط مونده😔 تردخدا اگر فامیل های داغون دارین خداروشکر کنید فامیل درسخون و درست حسابی همش بدبختی عه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

عزیزم به داداشتون بگید راه موفقیت فقط کنکور و دانشگاه نیست این فقط یه راه موفقیته 

و عزیزم فامیل درسخون و درست حسابی هیچوقت تورو با بقیه مقایسه نمیکنه و میدونه هدف های ادم ها متفاوته

کنکوری ها تروخدا بخونید جدی بگیرید درسو از اون چیزی که فکر می‌کنید قراره سخت تر بشهههه

اگر درس نخونید دانشگاه خوب شهر دیگه قبول نشین پر از بدبختی عه ناموسا بخونید مثل من نشین 😔

سلام عزیزم به داداشتون بگید راه موفقیت فقط کنکور و دانشگاه نیست این فقط یه راه موفقیته و عزیزم فامیل ...

شما درست میگید ولی شرایط اینجا جوریه که موفقیت رو فقط رفتن به شهر دیگه و دانشگاه دولتی میبینن 

خودت دوست داری چکار کنی?

خودم دلم میخواد همینجا پیام نور درس بخونم وقتمو رو یادگیری حرفه های پولساز بزارم و آماده شم برای بزرگترین هدفم یعنی مهمانداری هواپیما ولی تا اون موقع زیر فشار حرف فامیل و خانواده له میشم اخه فقط من میمونم همه میرن رشته های تاپ شهر های دیگه

هعی خواهر راست میگه خو😔

راست هم باشه به اون مربوط نیس

فردا پس فردا هر چی بشه دخالت میکنن

مثالش دخترعموی من

یه ماه مونده به بارداری شکمش درد گرفته بود رفته بود خونه مادرش استراحت کنه داداشش گفته بود مگه خودت شوهر و خونه نداری.

بخدا الان جلوی فضولشونو نگیریم در آینده بدتر هم میشن