2777
2789
عنوان

پریود دردناک =/

113 بازدید | 14 پست

به شدت درد دارم نمیتونم از جام تکون بخورم 

مسافرتم نمیتونم خیلی بخوابم 

چه کنم راه حلی دارین؟ 

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هم مسافرتم الان هم یساعت پیش پریود، دارم از درد میمیرم/: اصن بدنمم میلرزه

منم الان خوابن گفتم قرصی دارویی چیزی اگه هست 

برم بخرم زود برگردم تا خوابن =/

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

من مسکن میخورم. استراحت میکنم. کیسه اب گرم میذارم. 😭

آدم تو خونه خودش راحت تره من اینجا معذبم نمیدونم چه کنم 

نبات رو بزارتوظرف روحی روحرارت کم بزار خودبه خود بازبشه وقتی قشنگ بازشد ابجوش بریزتوش بعدبخور خیلی ت ...

ممنون حتما این کارو میکنم 

حتما مسکن بخور اروم میشی

من راضیم دلدرد و کمردرد بکشم ولی بر من یه حالت بدیه نمیتونم توصیفش کنم

حس شدید دفع دارم همون ساعتی که پریود میشم ولی درصورتی که دستشویی ندارم شکمم نفخ میکنع و سفت سفت میشع و از درد میمیرم میرم دستشویی گریع میکنم چون دسشویی ندارم که بیاد فقط حیثس دفع با درد فجیع و وحشتناک

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈
حتما مسکن بخور اروم میشی من راضیم دلدرد و کمردرد بکشم ولی بر من یه حالت بدیه نمیتونم توصیفش کنم حس ...

وای ت از من بدتری که =(

وای ت از من بدتری که =(

اره😔

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈