2777
2789
عنوان

سقط جنین

683 بازدید | 13 پست

سلام من بچم تو هشت هفته دیگه قلبش نزد الان باید سقط بشه دکتر یه هفته وقت داذ که اگه نشد برم بیمارستان کورتاژ کنم تو خونه خیلی درد داره سقط بشه من خیلی از درد میترسم طوری که الان یکم کمرم درد گرفته مسکن خوردم دردش چجوریه الان ازم مث ترشح چسبناک خون میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت صبر و تحمل بده انشالله دفعه دیگه بچتو بغل کنی

عزیزم درد داره حتما داره.قرص آهن حین خونریزی حتما بخور.خودتو تقویت کن.انگار زایمان کردی.دردشم خیلی زیاد نیس که نتونس تحمل کنی.قرصهای مسکن استفاده کن موقع درد.کپسول دایکسی سایکلین استفاده کن که خدای نکرده عفونت نکنی.تو خونه یا بیمارستان باشی اون درد را تو باید بکشی و تحمل کنی ولی حتما حتما خودتو تقویت کن که بعدا کم خون نشی و ویتامین بدنت نیاد پایین

قرص سقط خوردی؟ چقدر زود دکتر گفت سقط کنی ..معمولا یکی دوهفته صبر میکنن..چند تا دکتر دیگه هم میرفتی م ...

اخه دوبار سونو رفتم جای مختلف قلبش قبلا میزد الان دیگه نمیزنه نه قرص سقط نخوردم دکترم گفت اگه خودش افتاد که افتاد نشد بیا کورتاژ کنم 

منم یک ماه قبل سقط کردم با قرص زیر زبانی.چون جنین قلب نداشت دکتر گف باید سقط کنی.تو خونه قرص را استفاده کردم وقتی خونریزی شروع شد و دردم زیاد شد رفتم بیمارستان و با سونو مشخص شد که جنیم سقط شده فرستادنم خونه استراحت کردم بیش از ده روز خونریزی داشتم اوایل زیاد بود رفته رفته کمتر شد.دو روز اول دردم زیاد بود بعدش قابل تحمل شد

اخه دوبار سونو رفتم جای مختلف قلبش قبلا میزد الان دیگه نمیزنه نه قرص سقط نخوردم دکترم گفت اگه خودش ا ...

بمنم گفت چند روز صبر کن شاید خودش سقط بشه ولی نشد پکتر قرص تجویز کرد با قرص سقط شد کار به کورتاژ نکشید

دوم

منم دومی قلبش تشکیل نشد کورتاژ شدم خیلی بد بوداندازه یه زایمان خون ازم رفت

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اخه دوبار سونو رفتم جای مختلف قلبش قبلا میزد الان دیگه نمیزنه نه قرص سقط نخوردم دکترم گفت اگه خودش ا ...

خونریزی نداشتین قبل قرص؟من الان خونم مث خون پریودیه نوار بهداشتی گذاشتم 

چیزی نیومد بیرون مث لخته؟

چرا عزیزم کلی لخته اومد ولی خونریزیم قطع نمیشد تا اینکه حدود یه هفته بعدش یه چیزی اومد که خیلی بزرگ بود و یه چیزی مثل بند ناف هم داشت بعد اون خونریزم کمتر شد