2777
2789
عنوان

با آدمای حسود چیکار میکنید؟

2703 بازدید | 82 پست

من تو این چند سالی که ازدواج کردم خیلی از سمت خونواده ی همسرم حسادت دیدم و این حسودی هاشون و بعدش رفتارای بعدشون خیلی تو مخم میره

نمیدونم چجوری رابطه ام با اینجور آدما کم کنم ک داستان درست نکنن برامون

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

فک و فامیلای خودم شدیدا حسودن شدیدا میگم آ.

ضربه هم میزنن .

من رابطمودتا حد قطع کردن ،کم کردم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی تفاوتم نسبت بهشون چون وقتی ببینن نه بهت میرسن نه تو به اونا میرسی خودشون خسته میشن همیشه بهترین باش این آدمای خرده ریز میرن کنار ناخودآگاه

پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیست این خواب گران
بی محلی میکنم😂

من الان تقریبا تو این دو سه هفته هرجا دعوتم شدم ک میدونستم هستن این عزیزان تو مخ نرفتم اما پشتم حرف دراوردن ک کلاس میزاره و فک کرده چی داره و از این چرت و پرتا واقعا موندم خسته نمیشن از این همه چرت و پرت

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
فک و فامیلای خودم شدیدا حسودن شدیدا میگم آ. ضربه هم میزنن . من رابطمودتا حد قطع کردن ،کم کردم .

آخه کمم میکنی پشتت حرف میاد خسته ام کردن واقعا

افزایش اعتماد بنفس شنیدم تاثیر داره

من خودم متوجه شدم ضعف نشون میدم در مقابلشون

و اینکه خیلی بگو خدایا بتو پناه میارم از شر حسود

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت