2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

161 بازدید | 12 پست

سلام خانوما

من چیزی ب زایمانم نمونده میشه سر اسم ی راهنماییم کنید 

اسم پسرم کیان هست اما ی سری اسمها ک بهش بیاد ب دلم ننشست

بین اسم دلوین.. سدنا.. شک دارم

اسم های دیگم بوده ولی الان از این دوتا میخوام بدونم کدوم شیکتره و ب دل میشینه

خیلی سخته خسته شدم واقعا نمیتونم انتخاب کنم

میشه کمک کنید

دلوین بهتره اما ی اسم انتخاب کن مثل اسم بچه اولت که هم تو کوچیکی قشنگ باشه هم بزرگی دلوین فک نکنم تو بزرگی جالب باشه

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلوین بهتره اما ی اسم انتخاب کن مثل اسم بچه اولت که هم تو کوچیکی قشنگ باشه هم بزرگی دلوین فک نکنم تو ...

همینطوره ،یکم زشته ،مثلا وقتی که بره دانشگاه ،بره سرکار و .... ،اسم مناسبی نیست ،سدنا قشنگ تره( یعنی سجده کننده بر خانه ی خدا ) ،ولی من خودم ،در کل ،اسم فارسی می پسندم ، 

همینطوره ،یکم زشته ،مثلا وقتی که بره دانشگاه ،بره سرکار و .... ،اسم مناسبی نیست ،سدنا قشنگ تره( یعنی ...

اهوم موافقم 

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
دلوین بهتره اما ی اسم انتخاب کن مثل اسم بچه اولت که هم تو کوچیکی قشنگ باشه هم بزرگی دلوین فک نکنم تو ...

اخه میدونی زمان بچهای ما دیگه اسم همه همینه ینی اسمها اکثرا جدیدن و فک نکنم اسمی اونطوری تو ذوق بزنه

بخدا کل نه ماه درگیر اسمم الانم چهار روز دیگه زایمانمه انتخاب نکنم دیگه هیچی

مثلا اسامی دخترانه ی فارسی ،مثال مهسا ،پریسا،ادلیا، ارنواز، و ... پیشم جالبه ، آنا خوب هر کسی یه سلی ...

اهوم ان‌شاءالله بختشون قشنگ باشه

همینطوره ،یکم زشته ،مثلا وقتی که بره دانشگاه ،بره سرکار و .... ،اسم مناسبی نیست ،سدنا قشنگ تره( یعنی ...

نظرتون محترمه

حالا ن تنها سر این اسم‌هایی ک گفتم درررکل زمانی ک این قشر از بچها بخوان برن دانشگاه و مدرسه تمامشون اسمهای جدید و بروز و شیک و حتی میتونم بگم عجیب و غریب دارن از این لحاظ فک نکنم مشکلی باشه 

اخه میدونی زمان بچهای ما دیگه اسم همه همینه ینی اسمها اکثرا جدیدن و فک نکنم اسمی اونطوری تو ذوق بزنه ...

نمیدونم هرطور مایلید