2777
2789
چرا نوه دیگ ایی ندارن؟خانوادش درجریان کثیف بازی پسرشون هستن؟

خواهرش ۲۱ ساله ازدواج کرده بچه دار نمیشه فقط همین دو تا هستن همسرمم دوتا جراحی کرده ک دکتر گفت احتمال بچه دار شدنت خیلی کمه

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
چقدر سخته شرایط تون.بدون بچه مادر دور از جون دق می کنه

خیلی سخته خیلی سخت ...

فقط امیدم به خداست ک کمکم کنه

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین ممنون ... من این روزا فقطشب تا صبح اشک میریزم و صبح مثل یه مادر قوی بلند میشم و با بچم عش ...

چشم حتما اقا خیلی مهربونه خودش ضامن شما و زندگی تون بشه

کارش چیه که شهر دیگه است؟؟ شکر خدا همسرم شغلش کنارمه سخته راه دور

تو تهران غرفه داره درامدش خوبه واسه همین خانوادش نمیزارن بیاد شهر خودمون میگن زنت بدبختت میکنه بی پول میشی کار چکار میکنی انگار فقط تهران مردمش زنده ان ما مردیم تو شهرستان خونه و ماشینم داریم اما من طبقه پایین پدرشوهرمم

تو تهران غرفه داره درامدش خوبه واسه همین خانوادش نمیزارن بیاد شهر خودمون میگن زنت بدبختت میکنه بی پو ...

روزی رو خدا می رسونه.

درسته تهران درامد بیشتر ولی خب هزینه زندگی همسرت هم اونجا بیشتر .

چ لذتی داره یه عالمه مرد دور هم جمع شن بعد ب یکیو ..

نمیدونم من نمیفهممشون فقط میدونم خیلی عوضین و نجس

چشم حتما اقا خیلی مهربونه خودش ضامن شما و زندگی تون بشه

مممنونم مهربون

توکلت بخدا باشه یهو دیدی خبر رسید گفتن مرده 

هر بار به همین هم فکر میکنم ک اگ این اتفاق بیوفته من ب هرچی ک میخوام رسیدم ...

ولی دخترم خیلی ب باباش وابسته است دلم نمیخواد بی بابا بشه 

توی چند راهیه سختیم ک فقط خدا میتونه کمک کنه