2777
2789
بله متاسفانه شک دارم بین ۳ تا ۵ ولی مطمئنم ۱ خانم با ۳یا۴یا۵تا آقا ک یکیشون همسر من و دیگری پسر عمه ...

چه آشغالایی ببخشید البته

بزرگترین کمکی که میتونم به بچم کنم اینه که هیچ وقت بچه دار نشم.🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کردم در حد چت بوده .چیزی ک شما میگی صد در صد درسته. خدا کمک تون کنه

چت بود ک میبخشیدم ...

ممنون عزیزم دعام کن لطفا

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
بله متاسفانه شک دارم بین ۳ تا ۵ ولی مطمئنم ۱ خانم با ۳یا۴یا۵تا آقا ک یکیشون همسر من و دیگری پسر عمه ...

خدا عقل شون بده.

دیگه مرد زن و بچه دار این کثافت کاری ها واسه چیشه.

انگاری رابطه حلال کیف نمیده هی می خواهم فحش ندم.

مشهد دارن اذان میگن به حق همین اذان خدا شما و دخترتون و خوشبخت و عاقبت بخیر کنه

بخاطر بچت ک دختر از پسر ظریفتر میگم ک مستقل باشی دخترم پیش خودت باشه چون پدرش ادم درستی نیست بدیش ب ...

همیرم جونشو واسه دخترم میده هیچوقت همسر لایقی نبود ولی بی شک بابای خوبی برای دخترم بود ...

نه تنها خودش حتی خواهرش و پدر و مادرش هم واسه دخترم جون میدن چون دختر من تنها نوه شونه و اونا دیگه نمیتونن نوه دیگه ای داشته باشن

بهم نمیدنش وگرنه با جووون و دل روی تخم چشمای منو خانوادم جا داره

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
مغازه داشتم نه نمیزاره از بیکاری بعضی وقتا میزنه سرم یه کارهنری خلق میکنم 

ای بابا😕

شوهر من از وقتی اومده پیشم با هم میریم سر کار😃

ــــﮩ٨ﮩﮩـ حَسْبِےَ اللّہٗ ـــــﮩﮩ٨ﮩــــ
همیرم جونشو واسه دخترم میده هیچوقت همسر لایقی نبود ولی بی شک بابای خوبی برای دخترم بود ... نه تنها ...

چقدر سخته شرایط تون.بدون بچه مادر دور از جون دق می کنه

چه آشغالایی ببخشید البته

یه مشت هرزه ی عوضی لجن ک نه تنها ب همسرانشون حتی ب بچه هاشونم رحم نکردن

خدا عقل شون بده. دیگه مرد زن و بچه دار این کثافت کاری ها واسه چیشه. انگاری رابطه حلال کیف نمیده هی ...

الهی آمین ممنون ...

من این روزا فقطشب تا صبح اشک میریزم و صبح مثل یه مادر قوی بلند میشم و با بچم عشق میکنم 

دلم خیلی شکسته از امام رضا بخواه کمکم کنه