2777
2789
عنوان

کارمند بانک جلف و هیز

679 بازدید | 16 پست

من چند حساب در یک بانک دارم و مجبورم گهگاهی به اون بانک سر بزنم

یکی از کارمندای اونجا که مرد سن داری هم هست و سنش تقریبا حدود 50 اینا میزنه... بدجور به من گیر داده، خسته شدم از دستش 

روز اول که من حساب باز کردم از شانس بد با این مردک افتاد کارم و با اینکه ماسک داشتم همه اش به حالت زننده ای از زیر شیشه به من زل میزد چشماش هم شبیه شیطانه، کارت ملی منو گرفته بود و زل زده بود به عکسم و همش سوالای شخصی میپرسید که ربطی به بانک نداشت منم اخم کرده بودم جوابشو سرد میدادم آخرش هم گفت هر کاری داشتی بیا سراغ خودم

بعد از اون هر زمان به بانک میرم به محض ورود زل میزنه بهم! یکجور شماره نوبت بانک میگیرم که کارم به اون نیافته اما وقتی میبینه به باجه دیگه ای رفتم بلند میشه میاد اون باجه به من نگاه میکنه و چشمک میزنه و میره

خسته شدم نمیدونم آیا میشه شکایت کرد ازش یا به کسی گفت

چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی یکبار مادرم و خواهرم رفتن به اون بانک، نمیدونم از روی نام خانوادگی یا شباهت یا چی فهمیده و از اونا حال منو پرسیده اونا هم نمیدونستن قضیه چیه اومدن به من گفتن! آبروم پیششون رفته

من غیر از اخم و ترشرویی برخوردی با اون نداشتم نمیدونم چرا اینطوری میکنه

به رییس بانک گزارش بده ،مطمئن باش تنها با شما این کار رو نمیکنه 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!