2777
2789
عنوان

خیلی دلم برا خودم سوخت

430 بازدید | 38 پست

من خودم کار کردم نصف جهیزیه خردیم بقیشم نامزدم

من بفکر جیب نامزدمم وسیله هایی ک نیاز داشته باشمو‌میخرم ولخرجی الکی نمیکنم

خانوادمم اگه پول بخان بهشون میدم ادم قانعی نیستم ولی خب ی مدت دیگه سر کار نمیرم از نامزدم پول میگیرم ولی دلمم براش میسوزه ک ولخرجی کنم

بد من عقددرستم نداشتم  نزاشتن عقد جشن بگیرم رفتم محضر

امشب مهمونی خانوادگی داریم با دختر خاله هام اومدن خونه مامانم 

من بفکر جیب بابا و مامانمم بودم ک رفتم سرکار وگرنه چ دختری خودش میره از صب تا شب کار میکنه ک‌پولشو بده جهیزیه

بد امشب ب من گفتن خسیس مامانمم گفت ن براش جشن عروسی نمیگیرم خیلی بهم برخورد من اگه کم خرج کردم عوضش جهیزیه ک وظیفه خانوادم بود جور کردم ک تو مردم سرشون بالا باشه یعنی چی منو جلو بقیه تا این حد خورد کردن همینجوری فشار زندگی روم هست زدم زیر گریه نمیخاستم گریه کنم ولی خیلی ناراحت شدم 

چون بقیه خاستن برن مسافرت منم گفتم نمیتونم بیام چون نامزدم ‌قسط خونه ک خریده داره میده دوتا وام ازدواج هست خرج منو‌و خودشم هست بد من میگن خسیس با بدی نکه شوخی دلم خیلی شکست

اخی درکت میکنم.منم خودم کارمندم خرج خودمو میدم و به خانوادمم تابتونم کمک میکنم.شنیدن این حرفا ازکسایی که انتظارشو نداری ازار دهندس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف بقیه به هیچ جات نباشه که هیچ وقت تمامی نداره و اگه بخوای اهمیت بدی هیچوقت روی آرامش رو نمیبینی

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

عزیزم مشکل از ذات خوبته اگ خرج جهاز مینداختی گردن خانوادت و میگفتی همسرم وظیفه ش زن گرفته ک خرجش کنه اینجور این حرف مفت بهت نمی‌زن این موضوع شد برات درس عبرت بزار هرکی وظیفش خودش انجام بده 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

الهی قربون قلب مهربونت بشم دختر سختکوش

بهترین کار رو شما و نامزدت کردین

کار کردین، خونه و وسایل خریدین، حتما جوون هم هستین وقت برای سفر بسیاره

بچسب به کارت و شوهرت

حتما پول پس انداز کن حتی شده ماهی پونصدهزارتومن

ریز ریز طلا بخر

ایشالا دوتایی بهترین سفرها و تفریحات رو تجربه کنید❤️

بذار یه واقعیت غم انگیزو بهت بگم..  تا وقتی خودت به خودت بها و ارزش ندی،  تا وقتی خودت از خودت بگذری بقیه هم ازت میگذرن و فک میکنن بی ارزشی..  پس دختر خوب.. اینصدر به فکر همسرت نباش..  به فکر خودت باش..  اینجوری رفتار کردن اونم برای آدم بی لیاقت فقط ضرره..  

اگه هزینه واسه جشن گرفتن نداری لباس عروس بپوش برید آتلیه عکس بگیرید اون روز جاهایی برین بهتون خوش بگذره شامم یه جای خوشگل خوش اب و هوا بخورید و تمام مهم اینه دل خودتو همسرت خوش باشه وگرنه بقیه کلا مهم نیستن و قرار نیست با شما زندگی کنن فقط خودتی و همسرت از داشته هات لذت ببر هیچ کس ارزش نداره به خاطرش اشک بریزی همیشه مثبت فکر کن همه چیز به جشن بزرگ نیست 

اخی درکت میکنم.منم خودم کارمندم خرج خودمو میدم و به خانوادمم تابتونم کمک میکنم.شنیدن این حرفا ازکسای ...

مامانم نباید جلو بگه براش عروسی نمیگیریم دختر خاله هام همشون عقد و عروسی تالار خواهر خودم هم عقد جشن داشت هم عروسی 

حرف بقیه به هیچ جات نباشه که هیچ وقت تمامی نداره و اگه بخوای اهمیت بدی هیچوقت روی آرامش رو نمیبینی

ن من از مامان ک قرضای اونم من دادم هیچی نگفتم بهش انتظار همچین حرفایی جلو ی جمع بزرگ نداشتم