2777
2789
عنوان

هوس بچه دوم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 62 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر از روابط خودت و شوهرت راضی نیستی لطفا بچه نیار زندگی را برای خودت و اون بچه سخت تر نکن

یه درصدم راضی نیستم میدونم ظلمه دومی رو بیارم فقط حسرت دوباره مادر شدن رو به جون باید بخرم یه جوریه 

همه چی از پارسال خراب شد وگرنه اگ مطمین بودم یه درصد همه چی خوب میشه تو فکر دومی میرفتم ولی میدونم هیچی مثل قبل نمیشه منم اون ادم سابق نمیشم 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
راستش منم داشتم ب بچه فک میکردم هیچ چی محیا نیس اما دلت میخاد

بچه اولت چند سالشه؟ دختره یا پسر ؟

من انقدر ذوق و استرس دارم واسه این بچه سر اولی نداشتم

دلم میخوا زودتر بغلش کنم بچلونمش

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
عزیزم انشاالله مشکلش حل بشه،اماقبل ازآوردن دومی حاماآزمایش ژنتیک بده گلم

هیچ کدوم از مشکلاتش با آزمایشی مشخص نبود

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
 وایی عزیزم ارزو میکنم بچت سالم باشه کاش خدا بمنم بده هر جی باشه هرجی

ان شاءالله تا محرم سال دیگه با نوزاد خودت بری مراسم شیرخوارگان حسینی

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
تو منی  من  اونروز  داشتم شیون میکردم  یعنی  هرکی منو میدید اتیش میگرفت

الهی چرا🌷

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
خب بچه تنها بمونه ک گناه داره شاید چند وقت دیگه روابط شما درست شد 

میدونم دخترمم عاشق نی نیه وقتی عکسی فیلمی چیزی میذارم اینقد ذوق میکنه با عروسکاش مثل بچه رفتار میکنه قشنگ حس میکنم هم خودم هم بچم نیاز به یه فرشته دیگ داریم ...........خد لعنت کنه اون زنیکه عوضی ک اومد تو زندگیمون و خراب کرد و گورشو گم نمیکنه خدا لعنت کنه شوهرمو ک دیگ زن و بچشو نمیبینه درکمون نمیکنه نمیفهمه ما رو   

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
خب من میخام اون نمیخاد اونقد حرفای عجیب غریب وحشتناک میزنه  هیلی منفی میبافه

وای دقیقا ..هیچی دیگه منوقانع کرد..دیگه موجوددیگه ای نیادمنم بهش گفتم آرزوبه دل موندم ...

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .