کاش زندگی مون و رابطه منو شوهرم خوب بود یعنی مثل قبلا عالی بود دومی هم میاوردم چون هم خودم عاشق بچم هم دخترم تنها نباشه ولی حیف به جایی رسیدم ک فکر میکنم با این زندگی و وضعیت در حق دخترمم ظلم شده
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر از روابط خودت و شوهرت راضی نیستی لطفا بچه نیار زندگی را برای خودت و اون بچه سخت تر نکن
یه درصدم راضی نیستم میدونم ظلمه دومی رو بیارم فقط حسرت دوباره مادر شدن رو به جون باید بخرم یه جوریه
همه چی از پارسال خراب شد وگرنه اگ مطمین بودم یه درصد همه چی خوب میشه تو فکر دومی میرفتم ولی میدونم هیچی مثل قبل نمیشه منم اون ادم سابق نمیشم
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
خب بچه تنها بمونه ک گناه داره شاید چند وقت دیگه روابط شما درست شد
میدونم دخترمم عاشق نی نیه وقتی عکسی فیلمی چیزی میذارم اینقد ذوق میکنه با عروسکاش مثل بچه رفتار میکنه قشنگ حس میکنم هم خودم هم بچم نیاز به یه فرشته دیگ داریم ...........خد لعنت کنه اون زنیکه عوضی ک اومد تو زندگیمون و خراب کرد و گورشو گم نمیکنه خدا لعنت کنه شوهرمو ک دیگ زن و بچشو نمیبینه درکمون نمیکنه نمیفهمه ما رو