2777
2789
عنوان

چرا دلم خوش نیست و بفکر طلاقم

124 بازدید | 8 پست

خانوما اصلا حالم خوش نیست بی انگیزم بی حوصله ام دوتا بچه کوچیک دارم و یه شوهری که مدام ازم فراریه ۱۱صبح میره سرکار ۲نیم شب میاد من هیچ طعم زندگی کردن رو حس نمیکنم مگه اینجوری نیست زندگی کردن که مرد از سرکار بیاد ناهار بخوریم کنار هم حرف بزنیم باهم پس چرا من همش تنهام شوهرم عصبی بد اخلاق کافیه بهش بگم چرا دیر اومدی خونه انقدر دعوا و اذیت میکنه که حالتو بگیره و تلافی بکنه به فکر طلاق هم هستم 

خب اگه ساعت کاریش اینقدر زیاده نمیشه ازش توقع داشت حوصله واسه زندگی و زن و بچه داشته باشه

اخه من حس میکنم ساعت کاریش کمتره خودش از عمدا زود میره بیرون از خونه شاید پیش کسی میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من حس میکنم ساعت کاریش کمتره خودش از عمدا زود میره بیرون از خونه شاید پیش کسی میره

اگه موارد دیگه ای ازش دیدی با مشاور صحبت بکن 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

مشکلاتی که الان داریم و باعث صددرصدشون شوهرمه منو افسرده و عصبی کرده،وحالا خودش از منو خونه فرار میک ...

منم بیشتر مشکلاتم شوهرمه بد اخلاق و فراری از خونه حتی پدر مهربونی هم نیست فقط یه سقف بالای سرمه و کنار بچه هامم دلم خوشه