2777
2789
عنوان

بیاین بگید کی مردید

352 بازدید | 43 پست

کی مردید

بنده وقتی ۷سالم بود مامان و بابام سر مامانبزرگم شغلش هم میزدن هر روز دعوا بود مردم

وقتی برادرم دنیا اومد انگشتش گرفتم قول دادم کاری کنم زندگیش مثل من نشه اما مثل من شد مردم

وقتی رتبه کنکورم بعد تحصیل تو مدرسه نمونه دیدم مردم(خیلی براش تلاش کردم حتی خودم خرج تحصیلم دادم من مثل بعضی رتبه برتر ها نبودم)

وقتی سر کوچکترین حق هام تحقیر شدم مردم

وقتی بابام بهم پول مدرسه نداد خودم کار کردم خانواده مادرم بهم گفتن بی عرضه و احمق مردم 

وقتی هنوز بعد ۳۰سالش زندگی پدر و مادرم عین انسان بالغ رفتار نمیکنن هر روز می میرم

شما چی کی مردید

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

باز جای شکر داره

من هر بار که دچار تنگی نفس میشم میمیرم و زنده میشم 

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز جای شکر دارهمن هر بار که دچار تنگی نفس میشم میمیرم و زنده میشم

آها خب منم تنگی نفس میگیرم ولی باز اینا بدتر هس البته نه همیشه گاهی

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

اولین بار توی ۱۴ سالگی دردا زیاده خیلی هم زیاد ب طوری ک ی سری وقتا مجبور میشی از بزرگ ترین داراییت ک زندگیت بگذری شاید اونجا انقدر عذاب نکشی 

ولی این روزا چیزی از مرده کم ندارم این همه درس خوندم تهش نباید این میشد حق من این نبود ک اینجوری بشه😭😭

آها خب منم تنگی نفس میگیرم ولی باز اینا بدتر هس البته نه همیشه گاهی

من آسم دارم

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بابام منو کشت...

عزیزم🥺

انقد پوست کلفتم که به این راحتیا نمیمیرم💔

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

وقتی ک عشقم یهو عوض شد و دیگ منو نخواست وترکم کرد مُزدم

وقتی ک هنوز نه طلا دارم نه پول نه ماشین و کاری هم ازدستم برنمیادمردم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
اولین بار توی ۱۴ سالگی دردا زیاده خیلی هم زیاد ب طوری ک ی سری وقتا مجبور میشی از بزرگ ترین داراییت ک ...

می‌دونی مایی که پدر و مادرمون مارا برا آرامش نمی برند مسکو و پاریس تازه میان این همه سختی بهمون میده چه می‌دونم شاید حقمون اینا نبود

من آسم دارم

امیدوارم بهتر شی عزیزم🌹

وقتی همراه رفتن عشقم به من تهمت زدند و داشتم تو این دردها دست و پا می زدم هیچ حامی هم نداشتم که درکم کنه و خودم تنهایی تو همه مشکلاتم دست و پا زدم

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

انقد پوست کلفتم که به این راحتیا نمیمیرم💔

می‌میری یا خودم بکشمت👊😂

الهی بگردم خواهرمم همین مشکلو داره چه دکتری رفتین

خدا نکنه

دکتر که زیاد رفتم ولم خوب نمیشم 😢