2777
2789
عنوان

هوس بچه دوم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 62 پست
خب اول برو با مشاوره، با کتاب،با کلاس، با همت ،رابطه تو با شوهرت خوب کن بعد با یه بچه دیگه زندگی رو ...

مشکل همینجاست خیلی سعی کردم به شوهرم نزدیک بشم و گرم تر باشم از لحاظ عاطفی { جنسی خودش میدونه اوکیم و مشکلی نداریم} ولی اون هی دورتر شد و کارایی میکنه ک ادم دلسرد میشه از همه چی منم واقعا با تمام دوست داشتنم دلسرد شدم خستم از بس اشک ریختم بخدا اگ بچه نداشتم یه لحظه نمیموندم 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
مشکل همینجاست خیلی سعی کردم به شوهرم نزدیک بشم و گرم تر باشم از لحاظ عاطفی { جنسی خودش میدونه اوکیم ...

نمیدونم عزیزم ، چی بگم ،دعا می کنم حالتون روز بروز بهتر و دلهاتون بهم نزدیک تر بشه، وقتی غذا درست می کنی ذکر یا وَدود (ای بسیار مهربان) رو زیاد بگو ، از خدا بخواه خودش رابطتون رو محکم تر کنه ، سوره یس بخون تو فضای خونه  

یوقت جسارت نباشه نمی‌خوام خدای نکرده برچسب بزنم برای کمک به شما میگم، یه مشاوری هست به اسم آقای پوراحمد خمینی، یک سری کارگاههای صوتی داره میتونی کارگاه طلاق عاطفی و هنر زن بودنش رو گوش بدی، کمکت می کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله بحق فاطمه زهرابه خواستت برسی ویه ازدواج خوب که بقیه حسرتتوبخورن داشته باشی،توکلت بخداباشه،و ...

مرسی عزیزم انشالا هیشکی حسرت نخوره همه به اندازه داشون داشته باشنو شاد باشن کسی چشمش دنبال دارایی و زندگی کسی نباشه و غصه نخوره