2777
2789
عنوان

جهیزیه

175 بازدید | 21 پست

سلام به نظرتون کنسول و چرخ خیاطی و چرخ گوشت و میز غذا خوری و پشتی برا جهاز ضروریه؟خونه آپارتمانی در حد۶۰_۷۰متر

بقیه چیزا رو خریدم می ترسم خونه ام خیلی خفه و دلگیر شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرخ گوشت ک ب نظرم اصن 

پشتی چون خونه کوچیکه ن و کلا نیاز نیس البته بازم سلیقه ای هست چون من مامانم دوس داش داشته باشم خرید 

چرخ خیاطی من بهش گفتم آخر لازمم نمیشه همه گفتم ن باید باشه و زشته وفلان 

کنسول هم اک منظورت همون گنجه هست ک الان خیلیا نمیخرن اما من دوس دارم یکی از این مدل کوچیکاش داشته باشم

میز نهارخوری هم میتونی ی دونه از این میزای صبحانه خوری کوچیک ک تو آشپز خونه میزارن بخری

خدایی چرا میگید چرخ گوشت واجبه؟ مگ گوشتارو نمیدید بیرون براتون چرخ کنن؟

شما چطور میدین چرخ کنن گوشت نشسته و قصاب با دست کثیف پاک میکنه تو چرخی میریزه که ....🤢

من که چندشم میشه ازین کار 

گوشت چرخیای اماده ام همش قلوه گاه و جاهای بدبوئه گوسفنده حتی بهترین قصابی

بهترین جای گوسفند رو میگیریم چرخ میکنیم بهداشتی تره 

من که تو جهازم هیچکدوم از اینارو نگرفتم،وقتی استفاده نمی کنی نخر،به حرف بقیه توجه نکن.من عمرا سمت چرخ خیاطی برم یا گوشت چرخ شده از بیرون میخرم ،پشتی هم که اصلا،کنسول اگه کابینت کم داری بخر