2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 21 پست
شما چطور میدین چرخ کنن گوشت نشسته و قصاب با دست کثیف پاک میکنه تو چرخی میریزه که ....🤢

خودمون وایمیستیم جلمون این کارو میکنن

منک دورو برم تاحالا کسیو ندیدم از چرخ گوشت استفاده کنه 

بعدشم ن ک حالا هرچیز دیگ ای ک استفاده میکنیم خیلی تمیزه😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمون وایمیستیم جلمون این کارو میکنن منک دورو برم تاحالا کسیو ندیدم از چرخ گوشت استفاده کنه  ...

اخه اصلا گوشت رو نمیشورن 

بحث چیزای دیگه نیست 

من چندین بار یه چیزایی تو گوشت دیدم که اگه خودم پاک نمیکردم وچرخ میشد بیرون اصلا .... 

بعضی جاها میرم یهو یه استخون ریزی از گوشت غذا میاد تو دهن ادم ، یه بار خونه یکی اینطوری شدم باردار بودم بالا اوردم اخه

شما چطور میدین چرخ کنن گوشت نشسته و قصاب با دست کثیف پاک میکنه تو چرخی میریزه که ....🤢 من که چندشم ...

ما که میخریم تو قصابی جلوخودمون چرخ میکنن میدن . بعدم قصابی های خوب بخرن یه نفر فقط مسئول گوشت چرخ کردنه با دستاش که گوشت برنمیداره با دستکش برمیداره

ما که میخریم تو قصابی جلوخودمون چرخ میکنن میدن . بعدم قصابی های خوب بخرن یه نفر فقط مسئول گوشت چرخ ک ...

به هر حال سلیقه من نیست این نظر شماست ، من دلم نمیشینه 

چرخ گوشتم فقط واسه گوشت کاربرد نداره 

برا خیلی چیزای دیگم استفاده میشه 

چمیدونم ب خدا برا ماک تاحالا پیش نیومده  

نمیدونم اخه چطوری نشسته چرخ میکنن قصابیا 

به هر حال گوشت پخته میشه به خاطر الودگی نیست اما خوب چون وقت نمیذارن و کلی چربیا رو چرخ میکنن من دوست ندارم ، گوشتامو کم چرب چرخ میکنم کلا