2777
2789
عنوان

چقدر با خوندن این تاپیک ناراحت شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1855 بازدید | 131 پست
اره اول شلوار رو پوشیده بود پای بچه بعد از روی شلوار پوشک بسته بود همه میگفتن اشتباهه ولی میگفت نه ا ...

چه بامزه 

منم تا حالا اینجوری ندیده بودم اما ایده جالبیم حالا کهنه میخواست بشوره یه شلوار هم روش میخوره دیگه

دقیقا کهنه و لاستیک پای بچه رو میسوزونه البته من واقعا تو این دوران ندیدم که بچه رو کهنه بکنند اما اینم ایده جالبیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تاپیک جنحالی میزنی؟

اخه ی پوشک کردن بچه چیه ک اون رو شلوار کرده بود. ۹۹درصد همینو نیگفتن، کهنه لوله ایی اخه؟

فقط ۱درصد گیر دادن ک چ کاری بود بچه بیارن

شما فقط اون ۱ درصدو دیدی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من که تو اون تاپیک نبودم اما تو اون خانومو درک میکنی درست ولی بچه اون خانومو هم درک میکنی؟ که باید تو چه شرایط سختی بزرگ بشه و چه حسرتا بکشه؟ چون یکی دلش بچه خواسته ولی شرایطش جور نیس خب این خودخواهیه از نظر من

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

دیگه وقتی سایت افتاده دست یه عده نوجوون که فک میکنن خیلی بارشونه چه انتظاری داری

کلا فاتحه این سایت خیلی وقته خونده شده واقعا‌نمیدونم‌چراهنوز میان تاپیک‌میزنن وقتی میدونن پشت اکثرا این ها چندتادختر بچه نشسته داره برای یه زن ۳۵ ساله تز میده

اول وآخر خودتی وخدا تماااام

طفلی داشت میگفت پای بچم میسوزه وقتی کهنه میزارم.واسه همین اول شلوار پاش میکنم. بجای اینکه بگن چیکار کنه ک اینجوری نشه یا میخندیدن یا مسخره میکردن منم واقعا ناراحت شدم بعضی کاربرا اصلا قبل حرف زدن فکر نمیکنن و یه چیزی میپرونن. حتی یکی گفته بود از تاپیکت اسکرین میگیرم برای سم ترین تاپیک😔

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

والا منم باهاشون موافقم البته نه با توهیناشون با اصل حرفشون  چرا وقتی نداریم باید یه بچه رو هم با خودمون بدبخت کنیم الان بچه فقط پوشکش نیست پس فردا بزرگ میشه چرا همش باید حسرت به دل باشه برا اینکه من دلم میخواد مادر باشم 😑😑😑 والا همون بچه هم راضی نیست اگه بتونه تصمیم بگیره.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
مگه لاستیک گره ای استفاده کنی چی میشه؟من خیلیا رو دیدم فقط درحد مهمونی و مسافرت یا بچشون بیرونی دکتر ...

دقیقا...منم این طور بودم...خیلی وقتا با پس انداز خودم پوشک می‌گرفتم...پدرش خسیس بود می گفت چیه پوشک....باور کن بیشترشو خودم می‌گرفتم...اینو گفتم که بدونید منم ظهرا همیشه لاستیک میزدم

شاید یکی به این زودی شرایط مالی عالی براش مهیا نشد.یا اصلا هیچ وقت مهیا نشد .

من اگه اون یه نفر باشم ترجیح میدم فرزندی رو به دنیا نیارم و خودم با فقدان حس مادریم کنار بیام ولی به یه بچه انواع و اقسام فقدان ها، خلاء ها و کمبودها رو تحمیل نکنم

۴۳ سالمه و متأهلم.
خیلیا هم هستن ک با وجود شرایط مالی خوب بازم بچه دار نمیشن دنیای قشنگی نیست اون طفل معصوم چه گناهی ک ...

منم جزو همین دسته هستم وضع مالیم خوبه اما بچه نیاوردم

اما اگر میخواستم بچه بیارم واقعا وضع مالی برام مهم بود البته این ایده منه فقط

من که تو اون تاپیک نبودم اما تو اون خانومو درک میکنی درست ولی بچه اون خانومو هم درک میکنی؟ که باید ت ...

نمیدونم از طرفی اینم درسته، اما در کل خیلی شرایط سخت بقیه روم تاثیر میذاره، خدا کمکشون کنه

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍