2777
2789
عنوان

شوهرم حرف طلاق میزنه بفکر بچه هاش نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 73 پست
استارترجان چند تا مورد رو توی حرفای شما دقت کردم امیدوارم ازم ناراحت نشینوشتی اخلاقشو درست کنه همه چ ...

چجوری رفتار بکنم ینی بهش خوبی میکنم محبت میکنم غذا درست میکنم ولی حس میکنم سرش جایی گرمه

پس درحد شک خودت بودچیزی نشنیدی ندیدی؟خودشم نگفته باکسی هست؟الان بخاطرپیله،کردنات میگه جداشین؟

چرا خودش گفت زن دارم میخای زندگی بکن میخای نکن باردار بودم تحمل کردم دوباره آشتی کردیم دوباره میگفت طلاق بگیریم شماره تلفن مشکوک سرکارشم یه زن بود داشت میگفت میخندیدباهاش من رسیدم در رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه اینطور باشه باز درست کردن رفتار خودم راحتتره میرم روانشناس صحبت میکنم چهارتا کتاب میخونم

حتما حتما برو.ببین بازم داشتم تاپیکاتو میخوندم.نمیدونم چرا نگران شما شدم.خوابم میاد ولی متونستم بی خیال بشم.میتونی بهترین زندگی رو داشته باشی.همسرت خیلی تحت فشاره تا همیتجا هم خیلی مردانگی کرده.قدرش رو بدون.بهش محبت کن این افکار رو کلا بذار کنار.بذار زندگی کنین عمر کوتاهه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
چرا خودش گفت زن دارم میخای زندگی بکن میخای نکن باردار بودم تحمل کردم دوباره آشتی کردیم دوباره میگفت ...

پس کرم داره،،،چی بگم

خداهدایتش کنه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

حتما حتما برو.ببین بازم داشتم تاپیکاتو میخوندم.نمیدونم چرا نگران شما شدم.خوابم میاد ولی متونستم بی خ ...

ممنونم از توجهت عزیزم من حتما میخام برم روانشناس صحبت بکنم راجب خودم و شوهرم تنهایی میرم چند جلسه هم طول بکشه میرم میخام مطمعن بشم شک از منه یا واقعا شوهرم با کسی هست

شوهرمو چیکار بکنم ازش سوال میپرسم عصبی میشه سیگار زیاد میکشه

معلومه که عصبی میشه.انقدرکه سوالای رو مخی ازش پرسیدی😅 دیگه ارژی داره به سوال پرسیدن.جنس سوالاتو میشناسه میدونه میخوای به چی برسی و دنبال چی میگردی.مدام با خودش میگه آش نخورده و دهن سوخته...سیگار هم به خاطر فشار زیاد روانی هست اذیتش میکنی.زن باید به همسرش ارامش بده نه اینکه خونه رو براش قفس بکنه که وقتی بیرون میره حس رهایی داشته باشه دلش نخواد برگرده

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
خیلی بی غیرت اینطور نبود که چه میدونستم میره سراغ عشق بازی

امان از اینستا و زنای عوضی 

مردامون بی غیرت شدن

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
چجوری رفتار بکنم ینی بهش خوبی میکنم محبت میکنم غذا درست میکنم ولی حس میکنم سرش جایی گرمه

با هم برید پیش یه مشاور خانواده خبره. حتی اگر لازمه برید پیش روان درمانگر تا جایی که میتونید سعی کنین رابطه رو بسازید.

. محبت کردن خیلی خوبه ولی اینکه عین محبت مادر به فرزندش باشه یا محبت زن به شوهرش خیلی فرقه.من خودم یه مادرم وقت و انرژی و توجهی که نسبت به بچه دارم خیلی متفاوت از همسرمه. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ممنونم از توجهت عزیزم من حتما میخام برم روانشناس صحبت بکنم راجب خودم و شوهرم تنهایی میرم چند جلسه هم ...

ان شا الله تا دیر نشده حلش کنی.من نه دیدمت نه میشناسمت و نه خواهم شناخت.ممکنه اخرین مکالمه ما هم باشه پس رک و بی رودروایسی بهت میگم که خیالم راحت باشه گفتم و انجام وظیفه کردم ، شما بدبینی و همسرت خیلی دوست داشته که تا الان هم تحمل کرده و اگر ادامه بدی شک نکن که کارتون به طلاق میکشه و حتما هم پشیمان میشی ولی دیگه فایده نداره.پس برای تغیبر تلاشتو بکن 

اره یجورایی درسته سوال میکنم فکرمیکنه میخام بگم شک دارم بهش

مردا تو حالت عادی هم از سوال پیچ شدن بدشون میاد نه فقط مردا حتی زنها ببین با اون مدل سوالای شما چقدر عصبانی میشه بنده خدا و بازم تحمل میکنه