2777
2789
عنوان

چقدر با خوندن این تاپیک ناراحت شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 131 پست
ولی من خیلی چیزا دوست داشتم ولی نشد نه خونه ی پدرم ونه خونه ی شوهر.....همش امیدم به این هست که بچه ه ...

الهی عزیز دلم

براشون آیت الکرسی خوندم 

منک خونه، شوهر تازه اومدم ودارم میفهمم دیگ مثل خونه بابام نیس 🫤😅

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
جانم بچه بزرگ میشه و کلی خواسته خواهد داشت  همیشه که تنها نیازش پوشک نمی‌مونه!! درسته؟

به لطف خدا و تدبیر و قناعت بقیه خواسته هاش هم فراهم میشه.من شدیدا به این معتقدم که بچه روزیشو با خودش میاره.مطمئنن دردی که حسرت بچه دار شدن به دل یه زوج میزاره خیلی بیشتر از درد فقر.

سینه ام دکان عطاریست،دردت چیست!؟❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که پول مای بیبی نداره مگه چندتا شلوار میتونه بخره که چندتا هم بذاره واسه زیر پوشکش

با پول یه بسته مای بیبی که خرج یه هفته بچه هست حداقل میشه ۴ تا شلوار نخی برا زیر پوشک گرفت که برای یک سالش کافیه.

سینه ام دکان عطاریست،دردت چیست!؟❤

حالا بحث سر  اینه که چرا این خانوم پوشک نمی دونم گرهی به جای مای بیبی استفاده کرده؟! 

اصلا شاید دوست داره پس انداز کنه 

نوزاد هم فکر نکنم فرق ۲ تا رو متوجه بشه 

پس این موضوع اصلا ارزش بحث هم نداره 

چیزی که مورد بحثه اینه که والدین از جمیع جهات ( روحی، روانی، ذهنی، حوصله و مالی) اماده فرزند آوری باشن و بعد تصمیم به این امر خطیر بگیرن.

همه ی این فاکتورها تک به تک مهمن و به عبارت دیگه بچه ای که غرق ناز و نعمت  رفاهی یه ولی مادرش حوصله حتی بازی با بچه ش رو نداره به همون اندازه ی بچه ای که نمی تونه لباس یا اسباب بازی مورد علاقه ش رو داشته باشه، بدبخت ه.

۴۳ سالمه و متأهلم.
اره واقعا  عاشق بچه ام  ولی خب پی پی کنه دوست ندارم🤯🤯🤯 ولی دلم‌میخواد چهار تا بچه ...

با عرض معذرت اما شما عاشق خودتون وخواسته های خودتونید نه عاشق بچه ها میدونید چرا ؟چون فرمودید گدایی هم بکنم ۴ تا میارم بعد فرمودید دستشویی کنه دوست  ندارم بچه براتون اسباب سرگرمیه وارضاء خواسته هاتونه خیلی هامون میگیم‌خوب پول نداریم یعنی بچه نیاریم یعنی حسرت به دل بمونیم مگه میشه نباید حسرت بچه به دلمون بمونه اگر حسرت بچه به دلمون موند ایراد داره اما اگر حسرت یه غذای خوب یه لباس درست وحسابی وامکانات ورفاه به دل بجه بمونه به درک یعنی چه که بچه رفاه واینده هم بخواد فقط مهمه ما حسرت به دل نمونیم یا تو یه تایپک دیگه گفتن چه معنی داره بچه هر چی خواست براش فراهم بشه لوس میشه اما در جواب اونهایی که میگفتن بچه ی قبلی گفته خواهر برادر میخوام چه تشویقی میکردن بچه بیار نباید بچه تو حسرت خواهر وبرادر بمونه گناه داره از یه اسباب بازی یه لباس برا بچه دریغ میکنن وحیفشون میاد یه اسباب بازی برا بچه بخرن امازندگی  یه ادم رو به راحتی دستخوش خواسته های یه بچه ۵ یا ۶ ساله میکنن  من تو اون تاپیک نبودم اما به عنوان یه مادر میگم که چه مادر دلسوزی بوده که حاضر شده کار اضافه واسه خودش بتراشه اما دلش نیومده پای بچه بسوزه همیشه میگم خواهشا اگر توانایی جسمی روحی ومالی فرزند اوری ندارید به خودتون واون بچه رحم کنید به دنیا نیاریدش 

با عرض معذرت اما شما عاشق خودتون وخواسته های خودتونید نه عاشق بچه ها میدونید چرا ؟چون فرمودید گدایی ...

سلام عزیزم 

اصطلاح گدایی در رابطه با شرایط،بنده صدق نمیکنه 

ولی واقعا نمیتونم پی بچه را تحمل کنم 

اگه ببینم روزهای زیادی غذا نمیخورم(نوه هامون بوده)

ولی من عاشق اینم بچه های آینده ام را در مسیر اهداف جامعه تربیت کنم 

حاضرم بخاطر پیشرفت و تحصیل شون هر کاری لازم باشه انجام بدم

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
سلام عزیزم  اصطلاح گدایی در رابطه با شرایط،بنده صدق نمیکنه  ولی واقعا نمیتونم پی بچه را ...

راستش همیشه تاپیکهاتون رو دیدم واینکه خانم با فکر وآینده نگری هستید واهل پس انداز وتحسینتون کردم اما اینکه فکر ادم‌چی باشه مهمه نه شرایط حالش واقعا خیلی ها رو دیدم که با کمک دیگران زندگی میکنن اما تعداد زیادی بچه دارن الان تبلیغ برای فرزنداوری زیاد میشه حرف بزنم میشه حرف سیاسی اما واقعا ادم اهل سیاستی نیستم ولی دقت کنید طرح هایی که داده میشه همه قشر ضعبیف جامعه رو هدف قرار گرفته برای اوردن فرزند زیاد که این هدف داره هیچ ادم پولداری به خاطر ۲۰ یا ۳۰ میلیون خودش ویه بچه رو بدبخت نمیکنه حتما شنیدید همین هفته های اخیر ریس پزشکی قانونی رو به قتل رسوندن قاتل به خاطر ۵۰ میلیون تومان قتل انجام داده گاهی خواسته هامون تاثیر میگیره از شرایط محیط وجو که خیلی معقولانه نیست 

سلام عزیزم  اصطلاح گدایی در رابطه با شرایط،بنده صدق نمیکنه  ولی واقعا نمیتونم پی بچه را ...

میشه لطفا تاپیکی که در مورد خاطرات بی پولی هست رو بخونید ونظر بچه هایی که پدر ومادرشون شرایط نداشتن وبه دنیا اوردنشون رو ببینید که چقدر بعضی هاشون با وجود اینکه الان شرایط مناسبی دارن زتدگی تو فقر تاثیر بدی داشته روی روح وروانشون کاش اینجور تاپیکها رو همه بخونن 

میشه لطفا تاپیکی که در مورد خاطرات بی پولی هست رو بخونید ونظر بچه هایی که پدر ومادرشون شرایط نداشتن ...

وای 

ردز 

مگه ما در شرایط ایده ال بزرگ شدیم 

باور بفرمایید ما هم در خانواده های متوسط بودیم

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺