2777
2789
عنوان

چقدر با خوندن این تاپیک ناراحت شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 131 پست
دیگه ازدواج شده برا پولدارا بچه دار شدن شده برا پولدارا کلا نفس کشیدن حق پولداراست ما معمولیا باید ب ...

دور از جونمون

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توی اون تاپیک نبودم عزیزم  ولی واقعا فکر نمی‌کنی مهیا بودن شرایط مالی ابتدایی ترین زمینه ای ...

شاید یکی به این زودی شرایط مالی عالی براش مهیا نشد.یا اصلا هیچ وقت مهیا نشد .

سینه ام دکان عطاریست،دردت چیست!؟❤
من توی اون تاپیک نبودم عزیزم  ولی واقعا فکر نمی‌کنی مهیا بودن شرایط مالی ابتدایی ترین زمینه ای ...

من بمیرم 

گدایی کنم 

باید ۴ بچه داشته باشم 😏😏😏

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

ما وضعمون خوبه بدک نیست ولی منم کهنه میگیرم😐😐😐

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
عزیزم زمانی که بچم ی سالش بود پوشک بسته چهل تومن نهایتش بود الان چند برابر شده. اون زمان شرایطشو داش ...

جانم من دیدگاهم اینه که بچه تنها مشکلش پوشک و غذا نیست که 

یه بچه کلی خواسته داره 

به تدریج که بزرگتر میشه خواسته هاش هم بزرگتر میشن 

و به نظرم هیچ چیزی برای والدین دردناکتر از این نیست که هی به‌خواسته های معمولی فرزندشون حتی، نه بگن.

۴۳ سالمه و متأهلم.

این سایت پر از آدمای سطحی و ظاهر بینه البته دور از جون خیلی از خانم ها، تا حالا ندیدم کسی بگه اول مهارت های تربیت فرزند رو یاد بگیرید و چهار تا کارگاه برید یا کتاب بخونید و بعد بچه دار بشین، اما بارها شاهد بودم مسائل مالی بچه براشون خیلی مهمه و بیش از اندازه بهش بها میدن 

دور از جونمون

والا همینه دیگه با مردن فرقی نداره یه جورایی دیگه با این دخل و خرجا رسما الکی زنده ایم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!