این تاپیکی که خانومه بچش را با پلاستیک های گره ای پوشک میکنه، چقدر همه بی رحم شدن، واقعا انصافتون کجا رفته؟یه بدبختی که پول نداره نباید بچه دار بشه؟با این وضعیت تو این شرایط اقتصادی چند درصد از افراد میتونن بچه دار شن تو کشور خودمون؟ آرزوی بچه را به گور ببره؟ من خودم دو تا بچه دارم و هر دو تا را پوشک کردم، الان بچه دومم را هم پوشک میکنم، هر بسته اش نزدیک دویست هزاره و یک هفته هم جواب نمیده، یعنی ماهی یک و دویست حدودا، چند درصد از جامعه مون درآمد های بالای ده ملیون دارن الان که فقط یک ملیونش را بدن پوشک؟ من با اینکه مشکل مالی ندارم خداراشکر ولی با تمام وجودم این خانوم را درک کردم، چطور بقیه درکش نکردن و اینقدر سرکوفت و تحقیر و تمسخر؟ الان دیگه این خانوم بچه داره، تحقیر های بقیه چه دردی دوا میکنه ازش؟ با بدبختی بچه هام را خوابودنم که استراحت کنم ولی از فکرش خوابم نمیبره، خدا میدونه چقدر دلش شکست، تو را خدا کمی مهربون تر باشیم با هم😭
🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍
یعنی اینقدر خودخواه باشیم به خاطر آرزوی مادر شدن یه موجود بیاریم به این دنیا بعد حتی یه پوشکم نتونیم بگیریم براش راحت باشه بقیه خرجاش چی تا بزرگ شه تو حسرت باشه چون آرزوی مادر شدن داریم منطقیه؟ درکت نمیکنم اصلا به هیچوجه
شما زیادی حساسی خب دوست عزیزم من وقتی شکم خودم نمیتونمسیر کنم چرا تولید مثل کنم ی گشنه دیگه اضافه کنم مگه فقط پوشکه بچه تا اخر عمرش بزگر میشه حسرت میکشه و والدینش عذاب میکشن خب اصلااین حرف خوبی نیس پس ارزو بچه ب گور ببره پس بچه ی عمر باحسرت و ندری بزرگ شه یا برن گدایی کنن
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
حرفتون درسته باید مهربون باشیم ولی قبل فرزنداوری باید فکر مخارجش هم باشیم ولی درسته الان دیگه تحقی ...
درسته عزیزم ولی الان که دیگه اون خانوم بچه آورده، مسخره کردنش فقط دردش را بیشتر میکنه
🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍
من صفحه اول رو خوندم اومدم بیرون نتونستم حتی چیزی بنویسم کهنه چه ایرادی داره نمیفهمم فقط بنده خدا اشتباه بسته بود
پوشک اونقدر مهم نیس که اگه یکی نداشت یعنی بچه اش تو فقر بزرگ میشع 🤦♀️واقعا گرونه
🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃
بخودشون مربوطه ولی من بشخصه خودم اگر شرایط مالیم اوکی نبود حاضرنمیشدم ونخواهم بود موجود دیگرو وارد ابن فقرومشکلات کنم چون دربرابرش مسیولم بچه که عروسک نیست بگیم دلش خواست باز خودشون میدونن من خوذمو میگم
من از این ناراحت شدم که پوشکو اشتباه بسته بود ولی قبول نمیکرد
من تاپیکشو ندیدم
واقعا اشتباه بسته بود ؟ خب چرا قبول نمی کرد ؟
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
من توی اون تاپیک نبودم عزیزم ولی واقعا فکر نمیکنی مهیا بودن شرایط مالی ابتدایی ترین زمینه ای ...
عزیزم زمانی که بچم ی سالش بود پوشک بسته چهل تومن نهایتش بود الان چند برابر شده. اون زمان شرایطشو داشتیم ب فکر فرزند اوری بودیم الان که همه لوازم اولیه زندگی چند برابر شده باید چیکار کنیم. حرفتون درک نمیکنم
لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
من توی اون تاپیک نبودم عزیزم ولی واقعا فکر نمیکنی مهیا بودن شرایط مالی ابتدایی ترین زمینه ای ...
قبول دارم گلم، ولی برا اون خانوم دیگه این حرفا فقط حالش را بدتر میکنه، دلداری و هم فکری بهتر به کارش میومد